Guardian για Βαρουφάκη: Ο πορτιέρης με το δερμάτινο

19:21 2/2/2015 - Πηγή: Antinews

Τα σχόλια του Guardian για τις ενδυματολογικές επιλογές του Γιάννη Βαρουφάκη δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα… Όταν ο Γιάννης Βαρουφάκης έφτασε στην Ντάουνινγκ Στριτ για τη συνάντηση με τον Τζορτζ Οσμπορν, έκανε εμφανές με την εμφάνισή του ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θέλει να κάνει τα πράγματα διαφορετικά, γράφει η εφημερίδα. Πήγε στη συνάντηση φορώντας

ένα μακρύ δερμάτινο σακάκι και χωρίς γραβάτα. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν τέτοια, που δύσκολα θα περνούσε απαρατήρητη.

Όπως γράφει η συντάκτρια μόδας Imogen Fox, η εμφάνισή του παρέπεμπε σε look της δεκαετίας του ’90, όταν ο Σον Ράιντερ τραγουδούσε με τους Black Grape το «It’s Great When You’re Straight ... Yeah». «Ο Όζμπορν, με το αλά Ιούλιος Καίσαρας κούρεμά του και το ανάλογο κοστούμι να δίνει το χέρι του σε έναν άνδρα που φορούσε ένα γαλάζιο πουκάμισο- κατάλληλο για το Wetherspoons (σ.σ. αλυσίδα παμπ)- και το παλτό του έμπορου ναρκωτικών από τη μουσική σκηνή του Μάντσεστερ στις αρχές του '90. Το ξυρισμένο κεφάλι, η στάση πορτιέρη με τα ανοιχτά πόδια και τα χέρια στην τσέπη και το άνετο χαμόγελο έδιναν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό το look», γράφει.

Η συντάκτρια πάντως τονίζει ότι δεν κατακρίνει το στιλ του έλληνα υπουργού. «Όμως, όποιος δεν βρίσκει την ενδυματολογική επιλογή του αταίριαστη και άτοπη για την περίσταση, λέει ψέματα», διευκρινίζει.

www.theguardian.com

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα