Κακόγουστη φάρσα σε παίκτη του Runescape

Έστειλαν τα... SWAT στο σπίτι ανυποψίαστου streamer!

Ένας streamer του Runescape έγινε στόχος της ομάδας SWAT (κάτι σαν τη δικιά μας ομάδα ΜΑΤ) μπροστά σε 60.000 viewers στο Twitch!

Την περασμένη Πέμπτη, οπλισμένα μέλη των SWAT εμφανίστηκαν στο σπίτι του 27χρονου Joshua Peters από τη Μινεσότα, ύστερα από τηλεφώνημα-φάρσα. Την πόρτα άνοιξε το 10χρονος αδερφός του Joshua και βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ομάδα οπλισμένων

αστυνομικών.

Ο Joshua έφυγε από το δωμάτιό του για να δει τι συμβαίνει κι επέστρεψε στο stream περίπου 15 λεπτά αργότερα με εμφανή σημάδια θλίψης. Στο παρακάτω βίντεο, ο Joshua απευθύνεται σε εκείνους που ήταν πίσω από την εισβολή των SWAT στο σπίτι του.

http://www.youtube.com/watch?v=rn-U9S7aV6M

"Βλέπω πως δημοσιοποιείτε τη διεύθυνσή μου. Εξαιτίας σας, σημάδεψαν τον αδερφό μου με ένα όπλο στο κεφάλι του. Θα μπορούσαν να τον είχαν πυροβολήσει, θα μπορούσαν να είχαν πεθάνει εξαιτίας της ανεγκέφαλής σας πράξης. Δε με ενδιαφέρει τι έχετε εναντίον μου ή τι σας έχω φταίξει. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που μου κάνατε. Το πρόβλημα σας είναι μαζί μου και να μην εμπλέκετε την οικογένειά μου με κανέναν τρόπο ή μέσο. Δεν τους αξίζει!", δηλώνει ο Peters στο stream του γεμάτος δάκρυα.

Ο Peters δήλωσε αργότερα στις ειδήσεις του ABC πως δεν είναι σίγουρος ποίος τον έβαλε στο στόχαστρο ή γιατί το έκανε και πως συνεργάζεται με τις αρχές για να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Εν τω μεταξύ, ο 19χρονος Brandon Wilson από το Las Vegas, με το username "FamedGod”, συνελήφθη την Πέμπτη ως υπαίτιος αντίστοιχης εισβολής των SWAT στο Σικάγο το 2014. Η εφημερίδα Chicago Sun-Times αναφέρει πως ο Wilson χάκαρε τις κονσόλες δύο ανθρώπων για να πάρει προσωπικά τους στοιχεία και τους απειλούσε πως θα αποκτήσει πρόσβαση και στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Για να παίξετε το Runescape μπείτε στο επίσημο site του, και διαβάστε για την φιλανθρωπικού χαρακτήρα κίνηση του παιχνιδιού εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα