Cortana Virtual Assistant στο Microsoft Office

H σύντροφος του Master Chief σε νέο ρόλο.

Η Microsoft δοκιμάζει μία νέα εφαρμογή τύπου "Work Assistant".

Η συγκεκριμένη με την χρήση φωνητικών εντολών και με την... βοήθεια της Cortana θα σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τα Word έγγραφά σας. Η λειτουργικότητα της εφαρμογής βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, αλλά θα ενσωματωθεί σύντομα στη σειρά προγραμμάτων Office

της Microsoft για PC και Windows phone. Αυτή η κίνηση φαίνεται ενδιαφέρουσα καθώς η “Cortana” που έγινε γνωστή ως η βοηθός του Master Chief στην σειρά Halo, μπορεί να εμφανιστεί και σε πλατφόρμες ανταγωνιστών (iOS και Android) που έχουν ήδη τους δικούς τους voice-activated assistants. Η τελευταία φορά που η Microsoft επιχείρησε να συμπεριλάβει κάποιον εικονικό βοηθό στο Microsoft Word ήταν με τον κακής φήμης Clippy.

Η Microsoft σχεδιάζει να ενσωματώσει την “Cortana” σε όλες τις συσκευές που θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό Windows 10, χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει πότε ή πώς θα χρησιμοποιηθεί στις κονσόλες Xbox One. Παράλληλα η δημιουργία εφαρμογών γα το Xbox One που βασίζονται πλήρως σε Windows 10 βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ενημερωθείτε από το GameWorld για το Microsft HoloLens και συζητείστε με τα μέλη του forum για τα νέα Windows 10 στο ανάλογο topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα