Battlefield Hardline: 6 εκατομμύρια παίκτες δοκίμασαν την beta

Έσπασε το ρεκόρ που κατείχε το Destiny.

H αγωνία για την κυκλοφορία του Battlefield Hardline κορυφώνεται και το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από τον υπέρογκο αριθμό παικτών που δοκίμασαν την open beta του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Steve Papoutsis, του υπεύθυνου παραγωγής του Battlefield Hardline και αντιπροέδρου της Visceral Games, στο επίσημο site της Electronic

Arts περισσότεροι από έξι εκατομμύρια παίκτες συμμετείχαν στην beta έκδοση του πολυαναμενόμενου FPS. O Steve Papoutsis δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες για το πολύτιμο feedback που παρείχαν, τονίζοντας πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο τελικό προϊόν με βάση τα σχόλια των παικτών, έστω κι αν μεσολαβούν μόλις πέντε εβδομάδες μέχρι την κυκλοφορία του Battlefield Hardline.

http://www.youtube.com/watch?v=BBKn-ohkAW0

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων στην beta του Battlefield Hardline αποτελεί ένα νέο ρεκόρ στην βιομηχανία των video games. Μέχρι σήμερα τα πρωτεία τα κατείχε το Destiny, το οποίο είχε συγκεντρώσει 4.6 εκατομμύρια παίκτες στους servers του κατά την διάρκεια την beta έκδοσής του. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το Battlefield Hardline κυκλοφορεί και για PC, έχοντας μάλιστα ένα μεγάλο πυρήνα παικτών και συν τις άλλοις στην περίπτωση του Destiny είχαμε ουσιαστικά μια closed beta, καθώς σε αυτή συμμετείχαν μόνο όσοι το είχαν προπαραγγείλει.

Εσείς δοκιμάσετε την beta του Battlefield: Hardline; Αν ναι ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; Αφήστε τα σχόλια σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Το Battlefield Hardline θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Διαβάστε το preview της closed beta του Battlefield Hardline από τον Γρηγόρη Βούλγαρη και μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld καθώς πολύ σύντομα θα ανέβει και το preview της open beta έκδοσής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα