Evolve: 3GB day-one patch

Βελτιώνει τους χρόνους φόρτωσης και το matchmaking.

H Turtle Rock Studios ανακοίνωσε στο επίσημο site του Evolve ότι η κυκλοφορία του θα συνοδευτεί από ένα patch συνολικού μεγέθους 3GB.

To patch αυτό μεταξύ άλλων θα μειώνει τους χρόνους φόρτωσης του παιχνιδιού και των διάφορων levels, ενώ περιλαμβάνει

και αρκετές βελτιώσεις στο matchmaking και στο network bandwidth. Επιπλέον, αναμένεται να δούμε και κάποιες αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με το balancing, ιδίως στην περίπτωση του Wraith Monster, το οποίο κακά τα ψέμματα ήταν αρκετά overpowered. Αρκετές από τις αλλαγές έχουν βασιστεί στο feedback που έλαβε η Turtle Rock Studios κατά την διάρκεια της closed alpha και open beta του Evolve.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το patch θα προσθέσει και την υποστήριξη της εφαρμογής Evolve: Hunters Quest, η οποία διατίθεται για iOS, Andoid και Windows Phone συσκευές. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα puzzle game, στο οποίο μπορείτε να συγκεντρώσετε mastery points και να τα μεταφέρετε στην βασική έκδοση του παιχνιδιού για να ξεκλειδώσετε πιο σύντομα τους υπόλοιπους χαρακτήρες.

Το Evolve θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

To review του Evolve θα ανέβει τις προσεχείς μέρες στο GameWorld, μέχρι τότε διαβάστε τις εντυπώσεις μας από την closed alpha και την open beta έκδοσή του. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το σχετικό topic του forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα