Ανακοινώθηκε το Uncharted για PS4!

Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την νέα κονσόλα της Sony. Το Walmart αναφέρει ότι θα το δούμε τον Απρίλιο. [UPDATE]

Η Naughty Dog κατά τη διάρκεια του PlayStation 4 launch event στην Αμερική, ανακοίνωσε επίσημα ότι αναπτύσσει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Uncharted.

Δυστυχώς, δεν δόθηκαν παραπάνω πληροφορίες, αλλά δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τον παρακάτω player:

{youtube}_SnJPTkrD7o|500|300{/youtube}

Οι Evan Wells και Christophe Balestra, που έχουν την θέση των προέδρων στη Naughty Dog, δεν απάντησαν στην ερώτηση για το αν θα υπάρχει καινούριος πρωταγωνιστής ή αν θα χειρίζεστε ξανά τον Nathan Drake. Αρκέστηκαν μόνο να πούνε ότι θα συνεχίσουν το έργο τους που ξεκίνησε στην προηγούμενη γενιά κονσόλων με το PS3, κρατώντας ψηλά τον πήχη στην αφήγηση και στην τεχνολογική καινοτομία όσον αφορά τα γραφικά του PS4.

Το Uncharted 3: Drake's Deception ήταν από τα πιο όμορφα games του PS3, οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα πετύχουν με την νέα κονσόλα της Sony. Το voice over στο τρέιλερ έγινε από τον ηθοποιό Todd Stashwich, ο οποίος έχει παίξει σε γνωστές σειρές της τηλεόρασης, όπως οι Supernatural, Grey's Anatomy και Criminal Minds. Ο αμερικανός ηθοποιός θα έχει το ρόλο κάποιου χαρακτήρα στο παιχνίδι, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος θα είναι αυτός. Από την στιγμή όμως που ανέλαβε να κάνει το voice over στο τρέιλερ, εικάζουμε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία του στο νέο Uncharted.

[UPDATE 16/12/13] Σύμφωνα με ανάρτηση του καταστήματος Walmart, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Uncharted θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου 2014 για το PlayStation 4.

Η ημερομηνία αυτή δεν είναι η επίσημη, παρόλα αυτά αναφέρεται ότι όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι, θα το παραλάβουν στις 1/4/14 στην τιμή των 60 δολαρίων. Βέβαια, είναι σχεδόν απίθανο να δούμε το νέο Uncharted τόσο σύντομα, την στιγμή μάλιστα που οι developers του παιχνιδιού δεν έχουν δημοσιοποιήσει καμία πληροφορία, πέρα από ένα μικρό teaser τρέιλερ. Αναμένουμε για νεότερα σύντομα, καθώς η Naughty Dog σχολίασε ότι θα είναι έτοιμη να μιλήσει για το νέο Uncharted στις αρχές του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα