DotA 2: Diretide update

Περιλαμβάνει δύο νέους ήρωες, νέες επιλογές και αρκετές βελτιώσεις.

H Valve αποκάλυψε το αναμενόμενο update Diretide του DotA 2, το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα.

Ανάμεσα στις σημαντικότερες προσθήκες είναι αυτή των δύο νέων ηρώων, ενός συστήματος coaching in-game, των μηχανισμών crafting και socketing και μια νέα κάμερα

showcase.

Οι δύο νέοι heroes είναι ο Earth Spirit και ο Ember Spirit, οι οποίοι συμπληρώνουν τον Storm Spirit. Με το νέο coaching σύστημα οι πιο έμπειροι παίκτες θα μπορούν να δείξουν σε κάποιον φίλο τους πως παίζεται το παιχνίδι, ενώ οι άπειροι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να καλέσουν έναν έμπειρο φίλο τους να τους συμβουλέψει. Μπορείτε πλέον να κάνετε ζέσταμα σε ένα training session και στη συνέχεια να μαζέψετε όλη την ομάδα σας για ένα session με κάποιον επαγγελματία παίκτη.

Αν είστε coach μπορείτε να δείτε την δράση μέσα από τα μάτια των παικτών που συμβουλεύετε, ή ακόμα και να κάνετε σχέδια στο έδαφος και στο mini-map για να τους καθοδηγήσετε. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε στοιχεία του HUD για να τα εξηγήσετε καλύτερα. Για την υποστήριξη όλων των παραπάνω υπάρχει ένα αποκλειστικό κανάλι επικοινωνίας. Το update σας δίνει την δυνατότητα να βοηθάτε μέχρι και τρεις "μαθητές" ταυτόχρονα ή να συνεργάζεστε με κάποιον άλλο coach για έναν και μόνο παίκτη, ή ακόμα και να κάνετε διάφορους άλλους συνδυασμούς σε μια ομάδα.

Η νέα showcase κάμερα σας επιτρέπει να κάνετε ζουμ στο πεδίο της μάχης, ενώ ανοίγοντας ένα replay μπορείτε χρησιμοποιώντας την να δείτε την δράση από διάφορες οπτικές γωνίες.

Το Diretide update προσθέτει όλα τα παραπάνω στο δημοφιλές MOBA, συν έναν αριθμό από βελτιώσεις σε gameplay και γραφικά. Επίσης θα υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στην οικονομία των items του παιχνιδιού. Μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία για το εν λόγω patch στο επίσημο site του DotA 2.

Διαβάστε εδώ το review του DotA 2 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα