PlayStation 4: Αναφορές για προβλήματα στο hardware

Μεμονωμένες οι περιπτώσεις αυτές σύμφωνα με την Sony. [UPDATE]

Η Sony ερευνά τις περιπτώσεις ενός "περιορισμένου" (όπως αναφέρει η ίδια) αριθμού ελαττωματικών PS4 με προβλήματα στο hardware, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας Shuhei Yoshida.

Τα σχόλια του Yoshida ακολούθησαν ορισμένες αναφορές μέσα στις προηγούμενες ώρες από κάποιους χρήστες στις Η.Π.Α. που απέκτησαν νωρίτερα το PS4,

σχετικά με προβλήματα στο hardware. Ένας χρήστης μάλιστα ισχυρίζεται ότι η κονσόλα του σταμάτησε εντελώς να λειτουργεί, ενώ τα sites IGN και Kotaku ανέφεραν προβλήματα με την έξοδο HDMI της συσκευής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Yoshida διαβεβαίωσε πως η Sony ερευνά τις αναφορές αυτές. "Ο αριθμός των προβλημάτων είναι πολύ περιορισμένος σε σχέση με την συνολικές κονσόλες που έχουμε δώσει, έτσι πιστεύουμε πως αποτελούν μεμονωμένα γεγονότα"

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το μέγεθος των προβλημάτων, αν και στην χώρα μας θα αργήσουμε λίγο ακόμα να τα διαπιστώσουμε από μόνοι μας. Θυμίζουμε πως το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα θα διατεθεί στις 13 Δεκεμβρίου.

[UPDATE 15/11/13] H Sony εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τις αναφορές για τα προβληματικά PS4:

"Ένας μικρός αριθμός χρηστών ανέφερε κάποιο πρόβλημα σχετικά με το σύστημά τους. Κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο από μέρους μας εφόσον έχουμε ένα νέο προϊόν, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του feedback που λάβαμε για το PS4 είναι εξαιρετικά θετικό. Παρακολουθούμε συνεχώς για οποιαδήποτε νέα αναφορά για κάποιο πρόβλημα, αλλά πιστεύουμε πως όλα αυτά είναι μεμονωμένα γεγονότα και θεωρούμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για την κυκλοφορία της κονσόλας.

Οι αναφορές αφορούν διάφορα προβλήματα, κάτι το οποίο μας οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα που θα μπορούσε να επηρεάσει ένα μεγάλο ποσοστό των συστημάτων. Ουσιαστικά ο αριθμός των κονσόλων με κάποιο πρόβλημα αντιστοιχεί στο 0.4% των μονάδων που έχουμε στείλει μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο είναι πλήρως αναμενόμενο για ένα νέο προϊόν που εισάγεται στην αγορά".

Θυμίζουμε πως το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα θα διατεθεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα