Assassin's Creed IV: Blag Flag Companion App

Μετατρέψτε το tablet σας σε δεύτερη οθόνη μέσω της δωρεάν εφαρμογής.

To Companion App για το Blag Flag είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να βρίσκεστε σε επαφή με τον κόσμο του Assassin's Creed IV όπου και αν βρίσκεστε. Επίσης, με την βοήθεια της εφαρμογής δε θα χρειαστεί να πατήσετε pause, καθώς θα έχετε πρόσβαση στο μενού και σε διάφορες λειτουργίες μέσω του tablet σας. Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι τα εξής:

Interactive World

Map
Ο χάρτης του Assassin's Creed IV μέσα από την εφαρμογή είναι πιο αναλυτικός. Μπορείτε να ελέγξετε τις αποστολές σας σε πραγματικό χρόνο, να κάνετε zoom in και zoom out, να ορίσετε σημεία προορισμού και να ψάξετε για νέες περιοχές. Ένας φίλος σας μπορεί να σας βοηθήσει έτσι στο single player, αφού θα μπορεί να γίνει ο βοηθός σας, ενώ εσείς παίζετε το κυρίως παιχνίδι.

{youtube}kQsvxUXqt3g|500|300{/youtube}

Kenway's Fleet
Όπου και αν βρίσκεστε, θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με το Blag Flag, μέσω αυτού του mini game. Χρησιμοποιείστε τα πλοία που έχετε υπό την κατοχή σας για να τα στείλετε σε αποστολές και να συλλέξουν χρυσό και αγαθά ή για να ασφαλίσετε τόσο τις δικές σας διαδρομές στη θάλασσα, όσο και των φίλων σας μέσω του Uplay. Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε, θα σας δοθούν τα αγαθά και ο χρυσός που κερδίσατε μέσω του Kenway's Fleet mini game.

Progress Tracker και Treasure Maps
Η πρόοδος σας στο Blag Flag εμφανίζεται στο Progress Tracker της εφαρμογής και συμπεριλαμβάνει το κυρίως mission, το crafting και την κατάστασή σας στο παιχνίδι. Επίσης, μέσω του Treasure Maps μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα κρυμμένους θυσαυρούς, καθώς θα εμφανίζεται η τοποθεσία τους στο χάρτη του companion app.

Initiates Wall και Animus Database
Μέσω του Initiates Wall μπορείτε να ελέγξετε τα μηνύματα που έχετε λάβει, τις ειδοποιήσεις των φίλων σας, καθώς και τα community challenges. Τέλος, με την βοήθεια του Animus Database, έχετε την δυνατότητα να δείτε όλες τις εγγραφές που έχετε ξεκλειδώσει.

Το Companion app για το Assassin's Creed IV: Blag Flag διατίθεται δωρεάν και αυτή τη στιγμή είναι συμβατό με iPad με λειτουργικό iOS 6.0 ή νεότερο και με Android tablets με λειτουργικό Android 2.3 ή νεότερο. Σύντομα η εφαρμογή θα είναι συμβατή με περισσότερες συσκευές.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Companion App για iPad
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Companion App για Android tablets

Μπορείτε να διαβάσετε το review του Assassin's Creed IV: Blag Flag πατώντας εδώ.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα