Nintendo Direct: 13/11/2013

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, Super Mario 3D World, demo του Bravely Default και system update του 3DS τον

Δεκέμβριο.

Η Nintendo έχει συνηθίσει να μας ενημερώνει για τα νέα games της μέσω των Nintendo Direct παρουσιάσεων, οι οποίες πλέον έχουν καθιερωθεί σε θεσμό. Έτσι λοιπόν ενάμισι μήνα μετά την τελευταία Nintendo Direct η Ιαπωνική εταιρεία δια στόματος Satoru Shibata (πρόεδρος της Nintendo of Europe) μας μετέφερε χθες όλες τις νέες εξελίξεις από τον στρατόπεδο των κονσολών της. Εντούτοις όπως θα δείτε στην πορεία η χθεσινή Nintendo Direct ήταν σαφώς προσανατολισμένη στα νέα games του 3DS, για το οποίο αναμένουμε δύο σημαντικότατες δημιουργίες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Φυσικά αναφερόμαστε στα The Legend of Zelda: A Link Between World και Bravely Default. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικότερα όλα τα updates που παρουσιάστηκαν για τους επερχόμενους τίτλους του 3DS και του Wii U.

Δείτε ολόκληρη τη Nintendo Direct:

{youtube}fN-s9oDRquM|500|300{/youtube}

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
To νέο κεφάλαιο της ομώνυμης σειράς είναι γεγονός ότι αναμένεται με αγωνία από τους εκατομμύρια φίλους της και γι' αυτό ο Shibata φρόντισε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νέους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε σε αυτό. Μία εξ' αυτών είναι η μάγισσα Irene, η οποία με την βοήθεια της μαγικής σκούπας της σας μεταφέρει σε διάφορες τοποθεσίες του A Link Between Worlds που έχετε ήδη επισκεφθεί. Κοινώς πρόκειται για έναν fast travel μηχανισμό που θα λύσει τα χέρια σας στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε backtrack σε προηγούμενα dungeons.

{youtube}EQt0NnKPXOY|500|300{/youtube}

Εν τω μεταξύ, ένας ακόμα νέος χαρακτήρας ο Gramps σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια Shadow Link κόπια του χαρακτήρα σας και να την κάνετε register μέσω StreetPass. Στην πορεία μπορείτε να μονομαχήσετε με τα Shadow Links άλλων χαρακτήρων μέσω του StreetPass και να κερδίζετε ως έπαθλο rupees. To πόσο των rupees εξαρτάται από τον εξοπλισμό και τα hearts του αντιπάλου σας. H συγκεκριμένη PvP προσθήκη δείχνει αρκετά ενδιαφέρουσα και πραγματικά η Nintendo δείχνει τον τελευταίο καιρό να βρίσκει διάφορους τρόπους για να εκμεταλλευτεί της δυνατότητες του StreetPass στο 3DS.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου για 3DS. Την ίδια μέρα θα διατεθεί και το σχετικό Limited Edition 3DS XL Bundle που περιλαμβάνει μια χρυσή έκδοση της φορητής κονσόλας.

Bravely Default
H καινούργια δημιουργία της Square Enix θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας και στην πρόσφατη Nintendo Direct είδαμε δύο από τους βασικούς μηχανισμούς μάχης του που ονομάζονται Default και Brave αντίστοιχα. Επιλέγοντας την επιλογή Default, ουσιαστικά κάνετε Defend μέσα στην μάχη και αποκτάτε Brave Points, τα οποία στην πορεία μέσω του δεύτερου μηχανισμού τα ξοδεύετε για να πραγματοποιήσετε δυνατότερες επιθέσεις.

{youtube}voh6NEpwEVY|500|300{/youtube}

Να σημειωθεί ότι μέσω του StreetPass θα έχετε την δυνατότητα να επικαλεστείτε τους χαρακτήρες που έχουν δημιουργήσει διάφοροι φίλοι σας μέσα στην μάχη. Επίσης παρουσιάστηκε η Deluxe Collector's Edition, για την οποία σας ενημερώσαμε στο σχετικό άρθρο μας. Η διάθεση της συλλεκτικής έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Nortec στην χώρα μας, εντούτοις μέσα σε πέντε μέρες εξαντλήθηκαν όλα τα αντίτυπα. Τέλος, το demo του Bravely Default διατίθεται εδώ μερικές ώρες στο eShop οπότε σπεύσετε να το κατεβάσετε.

To Bravely Default θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου για το 3DS.

Mario Party: Island Tour
Ο Satoru Shibata μας ενημέρωσε ότι στις αρχές του επόμενου έτους θα κυκλοφορήσει το νέο κεφάλαιο της σειράς Mario Party, το οποίο θα περιλαμβάνει 81 καινούργια minigames. Για πρώτη φορά σε αυτήν θα δούμε ένα single-player campaign που ονομάζεται Bowser's Tower. Στο τελευταίο καλείστε να ολοκληρώσετε 30 πίστες (κάθε μία περιλαμβάνει το δικό της ξεχωριστό minigame), ενώ ανά πέντε πίστες σας περιμένει και από ένα boss για να εξολοθρεύσετε. Να σημειωθεί ότι μέσω της εφαρμογής Download Play θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε το Mario Party: Island Tour παρέα με τρεις ακόμα φίλους σας έχοντας στην κατοχή σας μόνο ένα cartridge.

{youtube}cm5MZzyLSeI|500|300{/youtube}

To Mario Party: Island Tour θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου 2014 για 3DS.

System update για το 3DS
Τον Δεκέμβριο θα γίνει διαθέσιμο ένα νέο update για την φορητή κονσόλα, το οποίο θα περιλαμβάνει αρκετές σημαντικές αλλαγές. Σε πρώτη φάση θα μπορείτε να κάνετε register το Nintendo Network account Wii U στο 3DS σας και κατ' επέκταση να συγχωνεύσετε τα χρήματα που τυχόν έχετε με αυτά του eShop ή να δημιουργήσετε ένα καινούργιο account για το 3DS σας. Επιπλέον, η πρόσβαση στο Miiverse θα γίνετε πλέον και από το 3DS, μια δυνατότητα που αποτελούσε διακαή πόθο χιλιάδων χρηστών της κονσόλας.

Δεκάδες eShop games
Τους προσεχείς μήνες θα κυκλοφορήσουν αρκετά games για το 3DS, τα οποία θα διατίθενται ψηφιακά μέσω του eShop. O Satoru Shibata επικεντρώθηκε σε ένα από αυτά στην παρουσίασή τους δείχνοντας μας ένα νέο τρέιλερ του Jett Rocket 2: The Wrath of Taikai.

{youtube}yC4QzrlVZak|500|300{/youtube}

H αναλυτική λίστα των games είναι η εξής: Q.U.B.E Director's Cut, Scram Kitty and his Buddy on Rails, Shantae and the Princess Curse, Armillo, Grinsia, 1001 Spikes, Tengami, Picross e3, Pier Solar HD, Putty Squad, Teslagrad, Treasurenauts, Wooden's Sen Sey, Retro City Rampage, Knytt Underground, Unepic, Siesta Fiesta και Shovel Knight.

Nintendo Pocket Football Team
Ένα...Football Manager από τη Nintendo; Κι όμως! Ο Satoru Shibata μας παρουσίασε μία νέα δημιουργία της Nintendo, η οποία αναμένεται μέσα στο 2014. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

{youtube}FcU9P8MoTps|500|300{/youtube}

Wii U Games
Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία οχτώ νέων levels για το Pikmin 3, τα οποία θα διατεθούν με την μορφή DLC. Μάλιστα τα δύο εξ' αυτών θα μπορείτε να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Εν τω μεταξύ έως και τις 31/1/2014 θα μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μια Trial έκδοση του Wii Fit U διάρκειας 31 ημερών. Εν τω μεταξύ, ενώ βαδίζαμε στο τέλος της Nintendo Direct, ο Shibata μας επιφύλασσε το καλύτερο καθώς παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ του Super Mario 3DS World. Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό τρέιλερ θα υπάρχουν αρκετοί νέοι μηχανισμοί, unlockables και μία πίστα σε στυλ Mario Kart!

{youtube}RgjUiL6sKe4|500|300{/youtube}

To Super Mario 3D World θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου για Wii U.

Keywords
Τυχαία Θέματα