To Titanfall 2 δε θα είναι αποκλειστικότητα της Microsoft

Φήμες κάνουν λόγο για κυκλοφορία του sequel και στο PS4.

Σύμφωνα με πηγές του Polygon και του Gamespot, το Titanfall 2 δε θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τις κονσόλες της Microsoft και τα PC, αλλά ενδέχεται να το δούμε και στο PlayStation 4. Η Electronic

Arts θα έχει και πάλι τον ρόλο του εκδότη, μετά την επιτυχία του online FPS της Respawn Entertainment.

Η ΕΑ απέφυγε να μιλήσει για το θέμα λέγοντας μόνο ότι: "Δεν σχολιάζουμε φήμες, αυτή την στιγμή εστιάζουμε στην υποστήριξη των fans παγκοσμίως που απολαμβάνουν το Titanfall". Ο Vince Zampella, ένας εκ των ιθυνόντων της Respawn απέφυγε επίσης να σχολιάσει για τις φήμες που κυκλοφόρησαν, παρόλα αυτά τον περασμένο Οκτώβριο είχε γράψει στο Twitter ότι στο μέλλον θα αναπτύξουν games και για το PlayStation 4, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μόνο το πρώτο Titanfall θα είναι αποκλειστικότητα της Microsoft όσον αφορά τις οικιακές κονσόλες. Όπως και να έχει, τα παραπάνω έως αυτή την στιγμή αποτελούν απλά φήμες. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την Respawn Entertainment και την EA ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

{youtube}76PWdnS3XrY|500|300{/youtube}

Το Titanfall κυκλοφόρησε στις 13 Μαρτίου στην Ευρώπη για Xbox One και PC. Θυμίζουμε ότι η έκδοση για Xbox 360 θα καθυστερήσει να διατεθεί. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο αντίστοιχο άρθρο του GameWorld.

Διαβάστε το review του Titanfall από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα