Diablo 3: Reaper of Souls event

Tην Δευτέρα 24 Μαρτίου παίζουμε Diablo 3 και μοιράζουμε δώρα στα Seven Spots Θεσσαλονίκης!

Το Diablo III: Reaper of Souls είναι το πολυαναμενόμενο expansion του ομώνυμου Action RPG που κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου.

Μία ημέρα πριν όμως, σας περιμένουμε να έρθετε

στα Seven Spots Θεσσαλονίκης, ώστε να παίξουμε μαζί το Diablo 3 και να μοιράσουμε δώρα κατόπιν κλήρωσης σε όσους παρευρεθούν. Ακόμη μεγαλύτερα δώρα όπως smartphones, συλλεκτικά mousepad και headset από την SteelSeries θα δοθούν μετά από κλήρωση σε όσους από εσάς αγοράσουν το παιχνίδι!

Το δημοφιλές expansion του οποίου το preview διαβάσατε από το GameWorld.gr σας περιμένει στο launch event του, αυτή την Δευτέρα 24 Μαρτίου 19:30-22:00 και μετά στο κατάστημα Seven Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου 60). Το event διοργανώνεται από την αντιπροσωπεία της Blizzard στην Ελλάδα, I.G.E., σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Seven Spot και την υποστήριξη του Gameworld.gr. Ο συντάκτης του GW Θοδωρής Μητρόπουλος θα βρίσκεται εκεί, για να παίξει μαζί σας, να απαντήσει στις απορίες σας και να κάνει τις κληρώσεις σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των Seven.

Εντός του χώρου των Seven Spots θα υπάρχουν στημένα συστήματα όπου θα μπορούμε να παίξουμε το Diablo III, να συζητήσουμε σχετικά με το παιχνίδι και να απαντήσουμε στις απορίες σας. Όσοι επισκεφθείτε το event μπορείτε να πάρετε μέρος σε κληρώσεις συλλεκτικών αντικειμένων, ενώ όσοι το αποκτήσετε μπαίνετε σε κληρώσεις για ακόμη μεγαλύτερα δώρα.

Αναλυτικά η λίστα δώρων:

Για όσους αποκτήσουν το Diablo 3: Reaper of Souls
- Table Point of View MobII Tab-P720
- Point of view Smartphone 3.5" MOB-3515
- 5 Steelseries Reaper of Souls Mousepad
- 2 Headset Dreamfear 2 in 1 Sound, μαύρο και λευκό
- 7 θήκες iPhone 5 της Dreamgear
- 5 Diablo 3: Reaper of Souls t-shirts

Για όσους παρευρεθούν στο event
- 4 PC games (The Elder Scrolls Anthology, X-Men Origins: Wolverine, Port Royale 3 Gold και Air Conflicts)
- 5 Diablo 3 soundtrack
- 30 Diablo 3 notepad
- 5 Diablo 3 artbook

Οι κληρώσεις των δώρων θα γίνουν με την λήξη του event σε όσους συνεχίσουν να παρευρίσκονται στο χώρο.
Θα διεξαχθεί Hardcore tournament, στο οποίο ο παίκτης που θα παραμείνει για το μεγαλύτερο δυνατό level όρθιος χωρίς να χάσει θα κερδίσει δώρο της επιλογής του από την δεύτερη λίστα.

Σας περιμένουμε εκεί!

Χορηγός επικοινωνίας: GameWorld.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα