Diablo 3: Έκλεισε το Auction House

Τέλος οι συναλλαγές, ότι προλάβατε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/9/13] Το Auction House εξ' αρχής αποτελούσε ένα από τα αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά του Diablo III και όπως όλα δείχνουν τον επόμενο Μάρτιο θα κλείσει μια και καλή...τις πύλες του.

Η Blizzard προέβη σε αυτή την πρόωρη ανακοίνωση καθώς μεσολαβούν έξι μήνες περίπου μέχρι το κλείσιμο της υπηρεσίας με στόχο να δώσει την ευκαιρία

στους παίχτες να προετοιμαστούν κατάλληλα. Πάντως για την ώρα η Αμερικανική εταιρεία απέφυγε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις και λεπτομέρειες.

Στο παρακάτω βίντεο οι developers μας μιλούν για τον λόγο που τους οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση:

{youtube}ijCgKciMIE4|500|300{/youtube}

To πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε πλέον στα PC ένα αντίστοιχο σύστημα κατανομής του loot σε σχέση με αυτό που είδαμε για τις κονσόλες, όπου υπάρχουν περισσότερα drops rare αντικειμένων. Κατόπιν αυτού για να αποκτήσετε τα πιο σπάνιο αντικείμενα απαιτείται πλέον ανελέητο grinding όπως είχαμε συνηθίσει στο Diablo II. Αντίθετα στο Diablo III πολύ παίχτες μπήκαν στον πειρασμό να αγοράσουν αντικείμενα με in-game ή πραγματικά χρήματα μέσω των δύο Auction Houses. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον προσεχή Μάρτιο ο μόνος τρόπος ανταλλαγής αντικειμένων θα γίνεται μέσω του Trade Window.

Διαβάστε το review του Diablo III για PC και Mac.

Δείτε επίσης το review του Diablo III για τις console εκδόσεις.

[UPDATE: 18/3/14] Το Auction House του Diablo 3 θα κλείσει οριστικά απόψε. Ήδη έχουν απενεργοποιηθεί οι συναλλαγές.

Η εφαρμογή της Blizzard στάθηκε αφορμή ώστε μια μικρή μερίδα χρηστών (που μπήκε από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του παιχνιδιού) κατάφερε να πλουτήσει πουλώντας αντικείμενα. Η Blizzard λάμβανε ένα μικρό ποσοστό από κάθε πώληση. Ασφαλώς υπάρχαν και αγορές με in-game gold που δεν κόστιζαν τίποτα, όμως όσοι δεν είχαν τον χρόνο να συλλέξουν gold προτιμούσαν τον εύκολο δρόμο.

Φροντίστε ώστε να συνδεθείτε και να αποσύρετε τα αντικείμενά σας από το μενού "Completed" για να μην τα χάσετε μετά το κλείσιμο του Auction House! Ευτυχώς τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 24 Ιουνίου. "Θα τα καταβροχθήσουν τα Treasure Goblins" δήλωσε σε χιουμοριστικό τόνο η Blizzard.

Το Diablo 3: Reaper of Souls κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα