PS4 vs Xbox One: Τεστ μικροφώνων

Το απόλυτο συγκριτικό τεστ.

Το PlayStation 4 βρίσκεται ήδη από την Παρασκευή στα χέρια των περισσότερων game sites στον κόσμο, ενώ το Xbox One αναμένεται κι αυτό με τη σειρά του να κυκλοφορήσει την Παρασκευή σε 13 χώρες, με το λανσάρισμά

του στην Ελλάδα, όπως και την διάθεσή τους στους έλληνες δημοσιογράφους, να παραμένουν μέχρι στιγμής δύο άγνωστα δεδομένα.

Παρόλα αυτά, οι αμερικανοί συνάδελφοι από το IGN, διεξήγαγαν ένα τεστ ανάμεσα στα μικρόφωνα των κονσολών. Πιο συγκεκριμένα, στο παρακάτω βίντεο θα δείτε συγκριτικό τεστ του μικροφώνου των παρακάτω περιφερειακών:
- Xbox One: Headset
- Xbox One: Kinect
- PS4: Ακουστικά
- PS4: PlayStation camera

{youtube}ZfaQu37OyEU|500|300{/youtube}

Με βάση το παραπάνω πείραμα είναι προφανές ότι το Xbox One υπερέχει στην ποιότητα ήχου έναντι του PlayStation 4. Βέβαια το μεμονωμένο αυτό τεστ είναι απλά ένα δείγμα της ποιότητας των μικροφώνων. Στο GameWorld θα περιμένουμε να παραλάβουμε το Xbox One ώστε να πραγματοποιήσουμε ένα ανάλογο συγκριτικό τεστ, απλά προς επιβεβαίωση.

Το PS4 κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου στην τιμή των 400 ευρώ. Το Xbox One θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 έναντι 500 ευρώ.

Η μάχη των κονσολών όγδοης γενιάς ξεκίνησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα