Newsstand: Η Google συνδύασε τα Play Magazines και Currents σε μια εφαρμογή

Η Google ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του Newsstand, μιας εφαρμογής ανάγνωσης ειδήσεων ​​και περιοδικών που συνδυάζει τη λειτουργικότητα των Currents και Play Magazines, που τελικά θα αντικαταστήσει και τις δύο. Η εφαρμογή η οποία είναι αρκετά παρόμοια με την Currents, είναι πλέον διαθέσιμη στο Play Store. Για τους χρήστες στις χώρες όπου η Play

Magazines είναι διαθέσιμη (ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία), θα ενημερωθεί και θα αλλάξει το όνομά της σε Newsstand, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο η εφαρμογή θα συνυπάρχει (τουλάχιστον για τώρα) με την Currents.

Η Newsstand σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 1.900 δωρεάν και επί πληρωμή εφημερίδες και περιοδικά, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα δικά σας RSS feeds (όπως το techfan) για να γίνει ένα μέρος για ειδήσεις, περιοδικά και blogs. Η εφαρμογή θα μορφοποιήσει αυτόματα τα άρθρα για το smartphone ή το tablet σας, διατηρώντας τις εικόνες, τα βίντεο και τα άλλα μέσα ενημέρωσης. Χάρη στη λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης, θα μπορείτε ακόμη και να διαβάσετε τα αγαπημένα sites και περιοδικά, ενώ είστε offline.

Υπάρχει ακόμα το bookmarking χαρακτηριστικό για την περίπτωση που σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά δεν έχετε το χρόνο ή τη διάθεση να το διαβάσετε. Το Newsstand διαθέτει επίσης μια υπηρεσία σύστασης που θα προτείνει άρθρα και blog post με βάση την προηγούμενη ανάγνωση σας. Στη θεωρία όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε τόσο περισσότερο η εφαρμογή θα μάθει τα γούστα και τα ενδιαφέροντά σας και θα σας δίνει πιο σχετικές προτάσεις.

Η Newsstand εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από σήμερα στο Android και θα φτάσει στις iOS συσκευές το 2014.

Πηγή : androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα