Ο Καταπέλτης του Νώε

Νέο Android game από τους δημιουργούς του "Ξύλο στη Βουλή".

Η νεοσύστατη εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Astra Games που έχει κυκλοφορήσει τα Fighting "Ξύλο στη Βουλή" και BundestafFight (η γερμανική εκδοχή του) ανακοινώνει

την κυκλοφορία του τρίτου της παιχνιδιού, επίσης για Android smartphones.

Θα ονομάζεται "Noah`s Shooting Catapult" (Ο καταπέλτης του Νώε) και αποτελεί μια χιουμοριστική παρωδία της ιστορίας του Νώε, πάντα με σεβασμό στο Κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης. Στο παιχνίδι ο Νώε υποτίθεται πως δεν πρόλαβε να βάλει όλα τα ζώα στην Κιβωτό εγκαίρως και η παλίρροια άρχισε να παρασέρνει το καράβι. Χρησιμοποιώντας έναν καταπέλτη, ο Νώε πρέπει να στείλει τα τελευταία ζώα στην Κιβωτό και τέλος τον εαυτό του, ενάντια στον χρόνο, καθώς ο καιρός χειροτερεύει και τα νερά ανεβαίνουν.

{youtube}Fa5ckDhDOzE|500|300{/youtube}

To Noah`s Shooting Catapult κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, την Δωρεάν η οποία περιλαμβάνει μερικές διαφημίσεις και την επί πληρωμή η οποία δεν έχει καθόλου διαφημίσεις και κοστολογείται μόλις 0,47 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την σελίδα του παιχνιδιού στο Google Play και την επίσημη Facebook Page της Astra Games.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα