Crying is not Enough

Action-Adventure από νέα ελληνική εταιρεία ζητεί την ψήφο σας στο Steam Greenlight! [VIDEO UPDATE]

Η νεοσύστατη εταιρεία ανάπτυξης Storyline Team που εδρεύει στην Αθήνα και ιδρύθηκε στα τέλη του

2012 ανακοίνωσε το Crying is not Enough.

Πρόκειται για ένα Action-Adventure τρίτου προσώπου στο οποίο βάση σεναρίου ελέγχετε έναν ντετέκτιβ, τον 35χρονο Jacob Helton. Ο Jacob θα έρθει αντιμέτωπους με ανθρώπους αλλά και μυστηριώδη πλάσματα, στη χώρα "No man's Land", έναν παράλληλο κόσμο. Στόχος σας θα είναι να λύσετε γρίφους και να πολεμήσετε με ή χωρίς όπλα, διατηρώντας παράλληλα το karma level του χαρακτήρα σας. Θα υπάρχει ακόμη δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια αποστολή με διάφορους τρόπους.

Το Crying is not Enough θα κυκλοφορήσει σε τρεις σεζόν, καθώς αυτό είναι μόνο το πρώτο μέρος της σειράς Project Chronomolis που διαδραματίζεται σε μια περίοδο 100 ετών. Κατά την διάρκεια της πλοκής θα υπάρχουν flashbacks και flashforwards αναμνήσεων. Το βασικό campaign του θα έχει 10 ώρες gameplay time, παιχνίδι σε δύο παράλληλους κόσμους, ανάπτυξη των skills σας, μάχες με όπλα ή melee όπλα, εναλλακτικά φινάλε, level up χαρακτήρα, γρίφους η επίλυση των οποίων θα εξαρτάται απ' το karma level σας, crafting και έλεγχο επιπλέον χαρακτήρων. Τα γραφικά είναι καλοστεκούμενα για τα δεδομένα μιας ελληνικής προσπάθειας, καθώς το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί σε Unity.

Δείτε αναλυτικά το τρέιλερ:

{youtube}pthOaxh7t8U|500|300{/youtube}

Όπως διακρίνετε στο βίντεο, η αγαπημένη του Jacob, Claire, βρίσκεται σε πλήρες κόμα. Στόχος του ντετέκτιβ είναι να την επαναφέρει στη ζωή. Ένα χρόνο μετά, οι γιατροί του ανακοινώνουν ότι θα πρέπει να σταματήσουν την μηχανική υποστήριξη καθώς οι πιθανότητες επιβίωσής της είναι ελάχιστες. Τελευταία στιγμή όμως, μία μυστηριώδης γυναίκα, η Eleonore, πλησιάζει τον Jacob και του προτείνει ότι θα καταφέρει να σώσει την αγαπημένη του αν εκπληρώσει έναν στόχο στο παράλληλο σύμπαν "No Man's Land". Ο κόσμος αυτός είναι ονειρικός με αντικείμενα που δεν μοιάζουν πραγματικά, ενώ το καλό και το κακό σε αυτόν έχουν τελείως διαφορετική έννοια.

Το Crying is not Enough θα κυκλοφορήσει σε PC (Windows, Linux) και Mac. Έχει προταθεί για να μπει στο Steam, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι μας να το ψηφίσουμε στο Stream Greenlight.

Κάντε κλικ εδώ για να το ψηφίσετε.

Αξίζει να αφιερώσετε λίγα δευτερόλεπτα για να στηρίξετε άλλη μια ελληνική προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site της Storyline καθώς και το αντίστοιχο επίσημο site του παιχνιδιού.

[UPDATE 20/11/13] Οι εξελίξεις τρέχουν και η εταιρεία ανάπτυξης Storyline Team μόλις ανέβασε πριν από λίγα λεπτά ένα Action τρέιλερ το οποίο δείχνει σκηνές μάχης με ανταλλαγές πυροβολισμών.

{youtube}kePzP_jUzDw|500|300{/youtube}

Το gameplay δείχνει κάπως αργό, αλλά μιας και πρόκειται για alpha έκδοση ας ελπίσουμε τα όποια θέματα να βελτιωθούν σύντομα.

Το Crying is not Enough θα κυκλοφορήσει σε PC και Mac το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα