Lego Marvel Super Heroes και Marvel Heroes MMO

Δύο νέα games από την Marvel για τη φετινή χρονιά.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι περίοδοι κυκλοφορίας για δύο νέα games της Marvel, στα οποία πρωταγωνιστούν δημοφιλείς σούπερ ήρωες.

Το πρώτο ονομάζεται LEGO Marvel Super Heroes

και αναπτύσσεται από την Traveller's Tales, δημιουργό όλης της σειράς LEGO στα video games. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το φετινό φθινόπωρο για 3DS, DS, PC, PlayStation 3, Xbox 360, PS Vita και Wii U.

Σύμφωνα με την ιστορία, ο κατάσκοπος Nick Fury (το δεξί χέρι του Punisher) θα καλεί κοντά του τους ήρωες Thor, Spider-Man, Hulk, Captain America, Iron Man, Hawkeye, Deadpool, Wolverine και Black Widow να σώσουν την Γη από τους Loki και Galactus. Συνολικά θα υπάρχουν πάνω από 100 διαθέσιμοι χαρακτήρες Marvel για να ξεκλειδώσετε, ενώ θα εξερευνήσετε τη Νέα Υόρκη και θα ταξιδέψετε πέρα από τη Γη.

Marvel Heroes: Νέο MMORPG μέσα στην Άνοιξη
Το νέο MMORPG της Marvel που έχει ήδη ανακοινωθεί από πέρυσι, αναπτύσσεται από την νεοσύστατη εταιρεία Gazillion, η οποία δημιουργήθηκε από τoν συνιδρυτή της Blizzard North, David Brevik! Η ομάδα του όπως αντιλαμβάνεστε είναι λογικό να έχει αποκτήσει πολλούς πρώην προγραμματιστές της Blizzard, κάτι που σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο development.

{youtube}IeeXO63M4GA|400|300{/youtube}

Το Marvel Heroes θα είναι free-to-play και θα περιλαμβάνει τρία πακέτα συνδρομής, Starter, Premium και Ultimate Founders, που θα περιλαμβάνουν τα εξής:
Starter: Επιλέξτε ανάμεσα σε 16 Super Heroes. Θα σας δοθούν επιπλέον ένα bonus κοστούμι για τον καθένα, in-game συνάλλαγμα 8.5 ευρώ και πρόσβαση στους servers δύο ημέρες πριν την κυκλοφορία. Το κόστος του Starter pack θα είναι 15 ευρώ.
Premium: Επτά διαφορετικά πακέτα, καθένα εκ των οποίων θα περιέχει μία ομάδα με τέσσερις Super Heroes. Επιλέξτε ανάμεσα στους X-Force, X-Men, Marven Knights, Avengers, Marvel NOW, Marvel Classic και ένα ειδικό πακέτο με τον Deadpool. Θα έχετε επιπλέον bonus κοστούμι, in-game χρήματα (8.5 ευρώ) και πρόσβαση στους servers τέσσερις ημέρες πριν την κυκλοφορία. Το κόστος του θα είναι 50 ευρώ.
Ultimate: Θα σας δίνει πρόσβαση σε όλους τους ήρωες της Marvel, όλα τα κοστούμια, καθώς και ορισμένα αποκλειστικά για τους Hulk, Wolverine, Spider-Man και Iron-Man, in-game χρήματα (40 ευρώ), πρόσβαση στους servers μία εβδομάδα πριν την κυκλοφορία, 5% περισσότερη εμπειρία, 5% καλύτερη εύρεση σε αντικείμενα και πολλά ακόμη extras. Το κόστος θα ξαφρίσει την τσέπη σας καθώς θα φτάσει τα 160 ευρώ.

Το MMORPG Marvel Heroes θα κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη για PC και Mac.

Keywords
Τυχαία Θέματα