Erazer X700

Νέο gaming desktop από την Lenovo.

H Lenovo αποτελεί μια κινεζική εταιρεία-κολοσσό που κατέχει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μέχρι σήμερα μας είχε συνηθίσει σε low ή mid-end συστήματα, τα οποία απευθύνονταν κυρίως στον μέσο χρήστη. H κινεζική εταιρεία παρουσίασε στο φετινό CES του Las Vegas

το Erazer X700, ένα νέο gaming desktop, που δείχνει ικανό να απειλήσει την πρωτοκαθεδρία της Alienware στον συγκεκριμένο χώρο.

Το σύστημα προορίζεται μόνο για hardcore gamers καθώς θα κοστίζει περίπου 1500 δολαρια (1.145 ευρω) και αναμένεται να φτάσει από τα μέρη μας με μια σαφώς πιο "τσιμπημένη" τιμή. Το Erazer X700 θα έχει dual-graphics support με δύο NVIDIA GeForce GTX660 ή δύο AMD Radeon HD 8950, ενώ θα υποστηρίζει overclocking με το πάτημα ενός κουμπιού χάρις στον μηχανισμό "OneKey Overclocking", o οποίος εισάγεται για πρώτη φορά. Το Erazer X700 ειναι εφοδιασμένο με σύστημα υδρόψυξης, ώστε να διατηρείται χαμηλή θερμοκρασία στο εσωτερικό του.

Στην καρδιά του εντυπωσιακού gaming desktop συναντάμε έναν επεξεργαστή i7 Intel Core (για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χρονισμό του) και 16GB RAM DDR3. Εν τω μεταξύ, ο σκληρός δίσκος χωρητικότητας 4ΤΒ προσφέρει άπλετο χώρο για να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας. Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας AMD Eyefinity θα μπορείτε να συνδέσετε στο PC σας μέχρι και έξι οθόνες ταυτόχρονα. To design του είναι κομψό και άκρως "επιθετικό" και θα ικανοποιήσει αναμφίβολα τις απαιτήσεις των hardcore gamers.

Το Erazer X700 θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα