Gamescom 2013: Τα games

Όλα τα games που θα δούμε στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή γιορτή του gaming.

Η Gamescom είναι το μέρος όπου χτυπάει η καρδιά του gaming αυτό το μήνα. Πάνω από 600 εκθέτες θα παραβρεθούν φέτος στην έκθεση, που λαμβάνει χώρα στη Κολωνία της Γερμανίας από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου. Σε αντίθεση με την E3, η Gamescom είναι ανοιχτή προς όλο τον κόσμο και όχι μόνο προς τους δημοσιογράφους. Πέρυσι πάνω από 275.000 άτομα συγκεντρώθηκαν με τον αριθμό αυτό να ανεβαίνει σταθερά κάθε χρόνο.

Φέτος με την έλευση των νέων κονσολών PlayStation 4

και Xbox One, η ανάγκη του κόσμου για να παίξει τα νέα games θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ! Άλλωστε μια ταυτόχρονη κόντρα λανσαρίσματος ανάμεσα σε Sony και Microsoft συμβαίνει για πρώτη φορά.

Τα... σιγουράκια και οι φήμες
Η φετινή Gamescom βρίσκει τις κατασκευάστριες εταιρείες κονσολών και τους publishers σε μια μεταβατική περίοδο μεταξύ της τωρινής και της επόμενης γενιάς κονσόλων, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να ανακοινωθούν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, φυσικά -ως συνήθως- λιγότερα από την έκθεση E3. Η Sony θα παρουσιάσει καταρχήν games για το PS Vita, στην προσπάθειά της να τονώσει της πωλήσεις της φορητής της κονσόλας, ενώ θα ανακοινωθεί και το πλάνο της εταιρείας για την κυκλοφορία του PlayStation 4. Πιθανόν να δούμε και μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας επόμενης γενιάς της Sony. Η Media Molecule αυτό το καιρό καταπιάνεται με το Tearaway για το PS Vita, αλλά είναι πιθανό να ανακοινώσει κάποιο νέο game για το PS4, γιατί όχι προερχόμενο απ' το tech demo που είχαμε δει στην παρουσίαση της κονσόλας.

Η Microsoft από την άλλη, θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για το Xbox One όσον αφορά στην πολιτική της. Μετά τις ανακοινώσεις των τελευταίων εβδομάδων όπου ο αμερικάνικος κολοσσός έκανε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά το always online, τα μεταχειρισμένα παιχνίδια και την υποχρεωτική χρήση του Kinect, περιμένουμε να δούμε αν θα ανακοινωθεί και κάποιο πακέτο της κονσόλας χωρίς τον αισθητήρα κίνησης, κάτι που θα έριχνε την τιμής του Xbox One σε χαμηλότερα επίπεδα. Το σίγουρο είναι ότι θα παρουσιαστεί τουλάχιστονένα νέο παιχνίδι-αποκλειστικότητα για το Xbox One, ενώ θα δούμε σε gameplay μορφή κάποια από τα games που ανακοινώθηκαν στην E3 2013. Φήμες λένε επίσης ότι η Microsoft θα κάνει την αποκάλυψη του Fable 4. Λέτε αυτός να είναι ο νέος αποκλειστικός τίτλος του Xbox One;

{youtube}h8ji6huS2LY|500|300{/youtube}

Από εκεί και πέρα, η Blizzard φημολογείται πως θα αποκαλύψει το expansion του Diablo III ή του World of Warcraft, καθώς και το Free-to-play trading card game Hearthstone. Άλλες φήμες κάνουν λόγο για το prequel του Mirror's Edge ή ακόμα και για το... Half Life 3! Λίγο δύσκολο το τελευταίο, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Εκτός απροόπτου, η Ubisoft θα παρουσιάσει μια νέα σειρά, το Child of Light, ένα 2D side-scrolling RPG με επιρροές από τα Final Fantasy και το Limbo, καθώς και το Fighter Within, ένα Fighting game που θα κάνει χρήση του Kinect. Λίγα από τα φώτα της δημοσιότητας θα προσπαθήσει να κλέψει και το Dead Island: Epidemic, ένα MOBA στον κόσμο του Dead Island. Τέλος, τα indie games θα έχουν μια δεσπόζουσα θέση από φέτος, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία της Gamescom, οπότε περιμένουμε και από εκείνο το "μέτωπο" κάποιες εκπλήξεις.

Αυτά δεν είναι τα μόνα games που θα δούμε στη φετινή Gamescom βέβαια. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να διαβάσετε τις τελευταίες εξελίξεις. Ακολουθεί λοιπόν η επίμαχη λίστα με όλα τα νέα games που έχουν ανακοινωθεί επίσημα ότι θα παρουσιαστούν στην έκθεση Gamescom 2013:

505 Games
PayDay 2
TakeDown: Red Sabre

2K Games
NBA 2K14
The Bureau: XCOM Declassified
WWE 14

Activision
Angry Birds: Star Wars
Call of Duty: Ghosts
Destiny
Skylanders: Swap Force

Astragon Software
Construction Simulator 2014
Farming Simulator 2014

Bethesda Softworks
Elder Scrolls Online

Blizzard
Diablo III
Hearthstone

Bohemia Interactive
ArmA 3

Cloud Imperium Games
Star Citizen

Deep Silver
Dead Island: Epidemic
Memoria
Saints Row IV

Devolver Digital
Hotline Miami 2: Wrong Number

Electronic Arts
Battlefield 4
Command & Conquer
Fifa 14
Need for Speed: Rivals
Plants vs Zombies: Garden Warfare
The Sims 4
Titanfall

Full Control
Space Hulk

Gaijin Entertainment
War Thunder

InXile Entertainment
Wasteland 2

Konami
Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition (PC)
Castlevania Lords of Shadow 2
PES 2014

Meteor Entertainment
Hawken

Microsoft
Dead Rising 3
Fable Anniversary
Forza Motorsport 5
Killer Instinct
Kinect Sports Rivals
Max: The Curse of Brotherhood
Project Spark
Ryse: Son of Rome
Zoo Tycoon
Νέο exclusive

Namco
Dark Souls 2

NCsoft
WildStar

Nintendo
Donkey Kong Countrt: Deep Freeze
Mario Kart 8
Pikmin 3
Pokemon X & Y
Sonic Lost World
Super Mario 3D World
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
The Wonderfull 101
Wii Karaoke U
Wii Party U

Paradox Interactive
War of the Vikings

Red 5 Studios
Firefall

Reef Entertainment
Rambo: The Video Game

Rising Star Games
Beyblade Evolution

Sony
Beyond: Two Souls
Destiny of Spirits
DriveClub
Dust 514
Gran Turismo 6
Infamous: Second Son
Killzone: Mercenary
Killzone: Shadowfall
Knack
Puppeteer
Ratchet & Clank: Into the Nexus
Tearaway
The Order: 1886
Wonderbook: Book of Potions
Wonderbook: Walking with Dinosaurs

Square Enix
Deus Ex: The Fall
Final Fantasy X/X-2 HD
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
Kingdom Hearts 1.5 HD Remix
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
Murdered: Soul Suspect
Thief

Trion Worlds
Warface

Ubisoft
Anno Online
Assassin's Creed IV
Child of Light
Just Dance 2014
Might and Magic Online Card Game
Might and Magic: Duel of Champions
Might and Magic: Heroes Online
Rayman Legends
Splinter Cell: Blacklist
The Crew
The Mighty Quest for Epic Loot
Tom Clancy's The Division
Watch Dogs
Ένα νέο game

Wargaming.Net
World of Tanks Xbox 360 Edition
World of Warplanes

Warner Bros. Interactive
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins: Blackgate
Lego Marvel Super Heroes
Mad Max
The Witcher 3: Wild Hunt

Keywords
games, games, world of warcraft, playstation 4, xbox one, ps vita, xbox 360, playstation, xbox, νέα, sony, microsoft, σημαίνει, vita, media, game, ps4, tech, demo, online, fable, blizzard, diablo, iii, world, edge, life, ubisoft, light, rpg, fighter, fighting, island, εταιρεία, red, xcom, birds, star, swap, row, miami, speed, zombies, sims, shadow, ultimate, sports, son, lost, mario, legend, zelda, wind, party, video, order, book, dance, magic, heroes, quest, tanks, bros, marvel, super, witcher, wild, τελη κυκλοφοριας, nexus s, 600 δις, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ημερομήνια, playstation 4, ps vita, κοντρα, παιχνιδια, τα νεα, φημες, φημες λενε, edge, game, heroes, iii, lost, microsoft, ps4, quest, rpg, sony, star, ubisoft, ultimate, vita, xbox 360, xcom, αποκαλυψη, εκθεση, ελπιδα, ενδιαφεροντα, εταιρεία, κλιμα, λογο, μορφη, μεταχειρισμενα, μονα, παντα, κολωνια, παρουσιαση, πωλησεις, σιγουρο, σειρα, τιτλος, φυσικα, φορα, super, dance, birds, blizzard, book, demo, free, diablo, fable, fighter, fighting, γιορτη, χωρα, island, κολοσσος, καρδια, legend, light, life, miami, mario, marvel, media, magic, son, sports, order, πακετο, παιχνιδι, play, party, red, row, speed, shadow, σημαίνει, sims, swap, tech, tanks, online, witcher, wild, world of warcraft, world, bros, zelda, zombies
Τυχαία Θέματα