Το Guild Wars 2 είναι το ταχύτερο σε πωλήσεις MMORPG

Ξεπέρασε το World of Warcraft με 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε 9 μήνες.

Μπορεί το World of Warcraft να είναι το πρώτο σε πωλήσεις MMORPG όλων των εποχών, καθώς και το Νο.1 σε ενεργούς συνδρομητές, ωστόσο η NCsoft κατάφερε να πετύχει μια σημαντική νίκη έναντι της Blizzard.

Το

Guild Wars 2 πούλησε μέσα στους 9 πρώτους μήνες κυκλοφορίας του 3 εκατομμύρια αντίτυπα, αριθμός ο οποίος το κατατάσσει ως "Το ταχύτερο σε πωλήσεις MMORPG" σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών DFC Intelligence και τον αναλυτή David Cole. Στον αντίποδα, το WoW που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2004 στην Αμερική και τον Φεβρουάριο του 2005 στην Ευρώπη κατάφερε να πουλήσει 2 εκατομμύρια αντίτυπα τον Ιούνιο του 2005. Χρειάστηκε περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2005 για να φτάσει τα 5 εκατομμύρια συνδρομητές.

{youtube}9uXdV0-JWlY|500|300{/youtube}

Το Guild Wars 2 ετοιμάζεται να λανσαριστεί και στην Κίνα οπότε η είδηση αυτή αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την NCsoft. Την ερχόμενη Παρασκευή και συγκεκριμένα το τριήμερο 23-25 Αυγούστου θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι εντελώς δωρεάν μέσω trial. Κάντε από τώρα εγγραφή στο επίσημο site και αν θέλετε να βρεθείτε παρέα με άλλους αναγνώστες του GameWorld τότε συμπληρώστε τον server και το nickname σας μέσω του forum.

Διαβάστε τα reviews των Guild Wars 2 και World of Warcraft από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα