Dreamfall Chapters: Gameplay βίντεο 30 λεπτών

Walkthrough μισής ώρας από τους developers του παιχνιδιού.

Η Red Thread Games δημοσίευσε ένα καινούριο βίντεο του αρκετά υποσχόμενου sequel του εξαιρετικού Adventure Dreamfall: The Longest Journey.

To Dreamfall Chapters θα συνεχίσει την ιστορία του The Longest Journey

μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία ανάπτυξης μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα επίπεδο του παιχνιδιού που λαμβάνει χώρα σε μια φυλακή. Ήδη οι γρίφοι φαίνονται να έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Σε έναν από αυτούς ο πρωταγωνιστής χρησιμοποιεί ένα μαξιλάρι καρφωμένο σε μια σκούπα και το βγάζει έξω από το παράθυρο. Τότε οι στρατιώτες που βρίσκονται από κάτω αρχίζουν να εκτοξεύουν βέλη προς το μέρος του. Ο ήρωας στη συνέχεια χρησιμοποιεί το βέλος για να παραβιάσει την κλειδαριά μιας πόρτας.

Το βίντεο δόθηκε σε δύο εκδόσεις, μια με σχολιασμό από έναν developer και μια έκδοση χωρίς σχολιασμό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα δύο βίντεο παρακάτω:

{youtube}7A9dMR-_yts|500|300{/youtube}

{youtube}9ncl4YYSKpc|500|300{/youtube}

Το Dreamfall Chapters χρηματοδοτήθηκε πέρυσι τον Μάρτιο μέσω του Kickstarter μαζεύοντας πάνω από 1.5 εκατομμύρια δολάρια, την στιγμή που η Red Thread Games ζητούσε 850.000 δολάρια για να ξεκινήσει την ανάπτυξη. Αυτό δείχνει ότι οι φίλοι των Adventures και όχι μόνο, περίμεναν με ανυπομονησία όλα αυτά τα χρόνια για την συνέχεια της σειράς.

Διαβάστε το review του Dreamfall: The Longest Journey από το GameWorld.

Το Dreamfall Chapters αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2014 για Windows PC, Mac, Linux και Wii U.

Keywords
Τυχαία Θέματα