Επίσημες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S5

Για πρώτη φορά επίσημο στέλεχος μιλάει για την επερχόμενη ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας, το Galaxy S5. Μπορεί να έχουμε γράψει διάφορα κατά καιρούς για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και το υλικό από το οποίο θα είναι κατασκευασμένη αλλά όλα αυτά δεν παύουν να είναι φήμες. Αυτή τη φορά ο αντιπρόεδρος της Samsung Mobile, Lee Young Hee, έκανε αναφορές για την

εμφάνιση της συσκευής, για το πότε να την περιμένουμε αλλά και για μία νέα τεχνολογία που, πιθανόν, να χρησιμοποιείται στο νέο S5 και αυτή είναι η αναγνώριση της ίριδας του ματιού. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο, η τεχνολογία αυτή εξετάζεται ήδη για να χρησιμοποιηθεί καθώς πολύς κόσμος αρέσκεται σε κάτι τέτοιο. Για την εξωτερική εμφάνιση, γίνεται λόγος για επιστροφή στα βασικά αφού και η ίδια η Samsung κατάλαβε ότι το S3 δεν είχε τρομερές διαφορές εξωτερικά από το S4, κάτι που αισθάνθηκε και το καταναλωτικό κοινό. Η αλλαγή θα αφορά κυρίως στην οθόνη και στην αίσθηση του καλύμματος.
Περιμένουμε να δούμε το νέο smartphone τον Μάρτη ή τον Απρίλη. Μέχρι τότε οι ανεπίσημες πληροφορίες και οι φήμες θα οργιάζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα