Get Even

Τρολάρετε το παιχνίδι των φίλων σας στο νέο αυτό FPS! Πάρτε μια πρώτη γεύση από το gameplay. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 08/01/14] Σας ήρθε ποτέ η όρεξη να συνδεθείτε στο παιχνίδι που παίζει ένας φίλος σας, να ελέγξετε τους εχθρούς του και να τον κόψετε φέτες; Το έχετε κάνει μήπως στην πράξη στο Dark Souls; Σας αρέσει το trolling; Τότε το Get Even ίσως είναι για εσάς.

Αναπτύσσεται από την Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης The Farm 51 των μέτριων Painkiller: Hell and Damnation και Deadfall Adventures. Στο Get

Even θα δούμε φωτορεαλιστικά γραφικά ανώτερης ποιότητας από τις προηγούμενες δουλειές των Πολωνών. Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι ενώ θα παίζετε single-player οι φίλοι σας θα μπορούν να μπουν στο παιχνίδι σας και να ελέγξουν τους εχθρούς σας. Τυπικά δεν θα ξέρετε αν ο εχθρός που πολεμάτε είναι A.I. ή φίλος σας! Εκτός αν το καταλάβετε στην πορεία από την διαφορά κινήσεων.

{youtube}4dnw9dWISvw|500|300{/youtube}

Στο παραπάνω τρέιλερ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το Get Even. Δεν αναμένουμε κανένα τεράστιο First-Person Shooter, τουλάχιστον όμως μπορεί να έχουμε μια ελπίδα να το διασκεδάσουμε.

[UPDATE 03/04/14] H The Farm 51 έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο με gameplay από το Get Even.

Το βίντεο είναι ουσιαστικά ένα είδος μικρού making of στο οποίο οι developers συζητούν για τις προθέσεις τους να κάνουν μια μείξη της single-player με την multiplayer εμπειρία σε ένα μοναδικό campaign και να αφηγηθούν "μία πολύπλοκη, ώριμη και πολύ διαδραστική ιστορία με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει στα video games στο παρελθόν".

Σύμφωνα με τον lead designer Woljciech Pazdur: "Το Get Even είναι ένα παιχνίδι που χρησιμοποιεί συνηθισμένα εργαλεία για να πει μια μη συνηθισμένη ιστορία. Το πιστολίδι είναι από μόνο του απλά ένα μέρος της εμπειρίας, η οποία περιλαμβάνει αφήγηση και στοιχεία gameplay που αφορούν κάτι τελείως διαφορετικό". Δείτε εδώ το εν λόγω βίντεο:

{youtube}hCnETE5XXD8|500|300{/youtube}

Η The Farm 51 σχεδιάζει επίσης να υποστηρίξει VR συσκευές όπως τα Oculus VR και Project Morpheus, με τις οποίες θα μπορούν οι παίκτες να "εναλλάσσουν τις διάφορες πραγματικότητες στο παιχνίδι". Όπως προσθέτει ο Pazdur: "Οι VR συσκευές είναι μέρος μιας πραγματικής next-gen εμπειρίας. Αναμένουμε ότι οι εμπορικές εκδόσεις των VR συσκευών θα αρχίσουν να φέρνουν την επανάσταση στην αγορά των video games μέσα στο 2015. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε σκληρά για να ενσωματώσουμε τις VR συσκευές στο gameplay μας".

Το Get Even θα κυκλοφορήσει το 2015 για PC, PS4 και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα