Ανακοινώθηκε το OPPO Find 7 σε δύο εκδόσεις

Η OPPO ανακοίνωσε το OPPO Find 7, την ναυαρχίδα της για φέτος η οποία θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Μία “premium” και μία έκδοση “lite“.
Παρόλο που η premium έκδοση έχει πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως η QHD οθόνη (1440×2560 pixels), ακόμα και η πιο απλή έκδοση είναι εξοπλισμένη με κορυφαία specifications. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των δύο εκδόσεων παρουσιάζονται παρακάτω.

OPPO Find 7 “Premium“: Οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση QHD

δηλαδή 1440×2560 pixels και ppi 538 (τα περισσότερα από κάθε άλλη συσκευή), επεξεργαστής quad-core Qualcomm Snapdragon 801 χρονισμένος στα 2.5GHz, μνήμη RAM 3GB, οπίσθια κάμερα στα 13MP με διπλό LED Flash, εγγραφή βίντεο στα 4Κ, εμπρόσθια κάμερα 5MP, εσωτερική μνήμη στα 32GB με επέκταση μέσω microSD. Η μπαταρία της συσκευής είναι 3000mAh ενώ είναι η πρώτη συσκευή της OPPO που ενσωματώνει δέκτη 4G. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 4.3 Jelly Bean. Το καπάκι είναι υλικό που φέρνει σε ανθρακόνημα ενώ η… πλάτη της Lite έκδοσης φέρνει σε κοινό πλαστικό.

OPPO Find 7 “Lite”: Οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης FHD (1920×1080 pixels), επεξεργαστή o τετραπύρηνος Snapdragon 801 χρονισμένος στα 2.3GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα στα ίδια επίπεδα με την “premium” έκδοση δηλαδή 13MP με διπλό LED Flash, εγγραφή βίντεο στα 4Κ ενώ και η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 5MP για βίντεο κλήσεις και selfies φωτογραφίες. Ο εσωτερικός χώρος της συγκεκριμένης έκδοσης είναι μικρότερος, στα 16GB, τα οποία μπορείτε να επεκτείνετε μέσω κάρτας μνήμης ενώ και η μπαταρία είναι 2800mAh. Θα κυκλοφορήσει με Android 4.3 Jelly Bean.

Η έκδοση με την QHD οθόνη, θα κυκλοφορήσει τον Μάιο ή τον Ιούνη στην Κίνα με κόστος περίπου 430 ευρώ ενώ η έκδοση με την Full HD οθόνη θα κυκλοφορήσει άμεσα -τις επόμενες ημέρες- με κόστος περίπου 350 ευρώ.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η OPPO έχει εγκαινιάσει πρόσφατα και ένα online κατάστημα για παραγγελίες στην Ευρώπη, οπότε αναμένουμε επίσημες τιμές και για Ευρώπη.
Πώς σας φαίνεται το νέο Find 7; Εσείς ποια έκδοση προτιμάτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα