Ξεχωριστή κυκλοφορία το Skyrim VR

Full price τίτλος, καμία σχέση με την remaster έκδοση.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Sony στην E3, όπως σας είχαμε μεταφέρει, αποκαλύφθηκε μία έκδοση του Skyrim για PlayStation VR. Αυτό που δεν γνωρίζαμε για τον τίτλο είναι ότι για να ταξιδέψει κανείς στον κόσμο του Skyrim σε virtual reality περιβάλλον, θα χρειαστεί να δαπανήσει το ποσό των €69.99

καθώς αυτή φαίνεται πως είναι η τιμή πώλησης του The Elder Scrolls V: Skyrim VR. Όπως φαίνεται μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony, η συγκεκριμένη έκδοση απαιτεί την ύπαρξη του PlayStation VR, κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος, κάτοχός της επιθυμεί να παίξει τον τίτλο χωρίς την χρήση του VR headset θα πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά την remaster έκδοση του τίτλου. Η remaster έκδοση κυκλοφόρησε πίσω στις 28 Οκτωβρίου του 2016 με όνομα The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition και είναι άλλη μία full price κυκλοφορία.

Θυμίζουμε ότι το The Elder Scrolls V: Skyrim είχε κυκλοφορήσει το 2011 για υπολογιστές, PlayStation 3 και Xbox 360, ενώ την περίοδο των Χριστουγέννων του 2017 το Skyrim αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στο Nintendo Switch. Την ίδια περίοδο και συγκεκριμένα στις 22 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η έκδοση του τίτλου για PlayStation VR.

ps4vr
Keywords
Τυχαία Θέματα