E3 2017 - Ο Kazunori Yamauchi μιλάει για το GT Sport

Όλη η παρουσίαση μέσα από την κάμερα του GameOver.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε ο Γιώργος Καλλίφας βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο Los Angeles Convention Center στα πλαίσια της E3. Ο Γιώργος κατάφερε να παρευρεθεί σε μία ομιλία-παρουσίαση του Kazunori Yamauchi, δημιουργού της σειράς Gran Turismo, αφιερωμένη στο νέο τίτλο της σειράς.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης ο Yamauchi -μαζί με την πάντα

χρήσιμη βοήθεια του Translator San- αναφέρθηκε σε διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά του Gran Turismo Sport, όπως η τεχνολογία True HDR -10 φορές πιο φωτεινή από το "απλό" HDR- η οποία σε συνδυασμό με το αυξημένο κατά 64% color space -σε σχέση με το standard RGB- θα δημιουργεί εκπληκτικά οπτικά αποτελέσματα, ακόμη και σε ανάλυση 4K. Επίσης ειδική αναφορά έγινε στην μηχανή φωτισμού του τίτλου, η οποία μπορεί να αναπαράγει εντελώς διαφορετικές συνθήκες στο περιβάλλον ανάλογα με την ώρα της ημέρας που διεξάγεται κάθε αγώνας.

Όσον αφορά τα μοντέλα των αυτοκινήτων ο Kaz τόνισε ότι έχουν μοντελοποιηθεί από το μηδέν, με τόση ακρίβεια που θα τους επιτρέψει να τα χρησιμοποιούν για την επόμενη δεκαετία, στις 2 επόμενες γενιές PlayStation, μία δήλωση που θυμίζουμε ότι έχει γίνει και στο παρελθόν για τα μοντέλα του Gran Turismo 6. Τέλος η σημαντικότερη πληροφορία της σύντομης αυτής παρουσίασης, ήταν ότι το Gran Turismo Sport θα έχει ένα career mode με 145 events.

Μέσα στον player που ακολουθεί θα βρείτε όλη την παρουσίαση όπως την κατέγραψε η κάμερα του GameOver. Περισσότερες πληροφορίες από την E3 για το Gran Turismo Sport θα βρείτε εδώ.

ps4 Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα