Χωρίς Jade το Beyond Good and Evil 2

Σε έναν τεράστιο κόσμο το επερχόμενο prequel.

Μέτα την ευχάριστη αποκάλυψη του Beyond Good and Evil 2 από τη Ubisoft, στα πλαίσια της Ε3 2017, οι Michel Ancel (creative director), Gabrielle Shrager (narrative director) και ο Guillaume Brunier (παράγωγος) παρουσίασαν στα μέλη του ειδικού Τύπου ένα in-engine demo από τον καινούργιο τίτλο. Επιπλέον, έγιναν γνωστές μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον τίτλο, έπειτα από την αρχική του παρουσίαση στο κοινό.

Σύμφωνα με τους

δημιουργούς, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα, ο οποίος μπορεί να είναι είτε άνδρας είτε γυναίκα. Επιπρόσθετα, το παιχνίδι είναι prequel του πρώτου Beyond Good and Evil, με νέους, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και καινούργια γεγονότα, ενώ η Jade -η πρωταγωνίστρια στο BG&E- δεν έχει γεννηθεί ακόμα. Ακόμα, ο τίτλος διαδραματίζεται σε ένα σύστημα αστέρων ονόματι "System 3" οπού οι παίκτες θα ξεκινήσουν στη χαμηλότερη βαθμίδα του κοινωνικού στρώματος. Ανάλογα με την πρόοδο στο παιχνίδι και την εξερεύνηση στον τεράστιο κόσμο του, οι παίκτες θα έχουν πρόσβασή σε περισσότερα μέσα (μικρά οχήματα και μεγάλα διαστημόπλοια) ούτως ώστε να ανακαλύψουν περαιτέρω τον ευμεγέθη κόσμο στο Beyond Good and Evil 2.

Επίσης, με βάση τα λεγόμενα των δημιουργών, ένα μεγάλο όραμά τους για τον πρώτο τίτλο ήταν η μεγάλη κλίμακα, η οποία δεν ήταν εφικτό να υλοποιηθεί εξαιτίας της τότε υπάρχουσας τεχνολογίας και τεχνογνωσίας. Ωστόσο, με τα σημερινά δεδομένα, θα επιχειρήσουν να αποτυπώσουν αρκετές λεπτομέρειες του κόσμου με λεπτομέρεια εκατοστού, ενώ σε συνάρτηση με τη χρήση του procedural generation, όπου θα καταστρέφονται και θα αναπτύσσονται τυχαίως πλανήτες, σίγουρα η εμπειρία θα διαφέρει από παίκτη σε παίκτη. Η καινούργια αυτή λειτουργία, δε θα επηρεάζει την ιστορία του τίτλου, μιας και θα είναι κοινή για όλους, ωστόσο θα υπάρχουν διάφορες επιλογές κατά τη διάρκεια του σεναρίου, που θα παρέχουν διαφορετικές εμπειρίες.

Τέλος, επειδή ο κόσμος θα είναι πάρα πολύ μεγάλος, δε θα απουσιάζει το κίνητρο για εξερεύνησης και περιπέτεια, ενώ θα προσφέρεται στους παίκτες σχετική ελευθεριά, για να επισκεφθούν όποιο μέρος του σύμπαντος επιθυμούν. Παρ' όλα αυτά, ορισμένες περιοχές θα είναι πιο δύσκολες για εξερεύνηση από τις υπόλοιπες, ενώ οι πρόσβαση σε άλλες θα απαιτεί τη χρήση αναβαθμισμένο σκάφους (spaceship). Εν αναμονή για νεότερα από το παιχνίδι, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Beyond Good and Evil 2 από τα videos που ακολουθούν.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της Ubisoft Spain, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbon One και Nintendo Switch.Εφόσον όμως δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από τη "μαμά" Ubisoft, εμείς περιμένουμε.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα