Event για το ARMS του Nintendo Switch

Από την CD Media και τον Κωτσόβολο

Όπως ενημερωθήκαμε μέσα από ένα δελτίο Τύπου που έφτασε στα γραφεία μας, η CD Media και τα καταστήματα Κωτσόβολος, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του αναμενόμενου τίτλου ARMS για την νέα υβριδική κονσόλα της Nintendo, Nintendo Switch,

θα διοργανώσουν το Σάββατο 17 Ιουνίου, από τις 12:00 έως τις 16:00, ένα event στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens. Κατά την διάρκεια του event θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν τον νέο τίτλο στην κονσόλα του Nintendo Switch.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το δελτίο Τύπου.

Με αφορμή την κυκλοφορία του πολύ αναμενόμενου τίτλου ARMS, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το Σάββατο 17/06 από τις 12:00 – 16:00 οργανώνουμε event στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν τον νέο τίτλο στην κονσόλα του Nintendo Switch.

Σας προσκαλούμε λοιπόν ανοιχτά να πάρετε την παρέα σας και να έρθετε να παίξουμε και να διαγωνιστούμε μέχρι τελικής πτώσης στα διασκεδαστικά ρινγκ του ARMS.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα