Nέο Ε3 τρέιλερ για το Call of Cthulhu

Ένα Λαβκραφτιανό RPG που επιδιώκει να μείνει πιστό στην παράδοση του μεγάλου συγγραφέα.

Οι δημιουργοί του Styx: Shards of Darkness και του Space Hulk: Deathwing, Cyanide Studios, κυκλοφόρησαν σήμερα ένα ολοκαίνουριο Ε3 τρέιλερ για το αναμενόμενο RPG τρόμου και επιβίωσης, Call of Cthulhu.

Αρχικά,

είχε ανακοινωθει πως ο τίτλος ήταν υπό ανάπτυξη από τη Frogware, αλλά το 2016 χωρίς επίσημη εξήγηση, την ανάπτυξη ανέλαβε η Cyanide.

Το Call of Cthulhu, σύμφωνα με την Cyanide, σκοπεύει να βασίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο πάνω στην δουλειά του H.P. Lovecraft, κρατώντας ζωντανό το αίσθημα των ιστοριών του, δηλαδή τον τρόμο και την αίσθηση του υπερφυσικού για τα οποία είναι γνωστός ο Αμερικάνος συγγραφέας. Η απόφαση αυτή, του να κρατήθει ζωντανή η κληρονομιά του συγγραφέα, δημιουργεί την ελπίδα για έναν πραγματικά αξιόλογο τίτλο ο οποίος σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον καθώς συμφωνα με τους δημιουργούς: "το Call of Cthulhu ασπάζεται τις θεμελιώδεις αρχές του έργου του Lovecraft, στο οποίο βασική ιδέα είναι ότι το ανθρώπινο γένος είναι ασήμαντο σε ένα σύμπαν γεμάτο με αδιανόητο τρόμο."

Σίγουρα η περιγραφή του τίτλου μας βάζει στην ατμόσφαιρα των ιστοριών του Λάβκραφτ καθώς: "ο παίχτης αναλαμβάνει το ρόλο του Edward Pierce, ενός βετεράνου του Α' Παγκοσμίου πολεμου ο οποίος εργάζεται ως ιδιωτικός ντετέκτιβ στην Βοστόνη του 1920. Η ιστορία ξεκινά όταν κάποιος τον προσλαμβάνει για να ερευνήσει το απομονωμένο νησί του Darkwater, στο οποίο έλαβε μέρος ο μυστηριώδης και τραγικός θάνατος της Sarah Hawkins και της οικογένειας της. Σύντομα η έρευνα θα οδηγήσει τον πρωταγωνιστή στα όρια του υπερφυσικού, όπου η πραγματικότητα και η ψευδαίσθηση αρχίζουν και μπλέκονται... ή μήπως όλο αυτό είναι αποκύημα της φαντασίας του;"

Εν κατακλείδι, το Call of Cthulhu θα κυκλοφορήσει φέτος σε PS4, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα