Τρεις νέοι τίτλοι Asterix & Obelix από τη Microids

Η γαλλική εκδότρια παιχνιδιών Microids ανακοίνωσε ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την κάτοχο των δικαιωμάτων του Asterix, την Albert Rene Editions, για να δημιουργήσει περισσότερα παιχνίδια βασισμένα στα κόμικς με τους διάσημους Γαλάτες.

Να θυμίσουμε ότι η Microids είχε εκδόσει πρόσφατα δύο remaster τίτλους Asterix –τα  Asterix & Obelix XXL: Romastered και Asterix & Obelix XXL

2 – καθώς και έναν νέο, τρίτο τίτλο για τη σειρά, το Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir. Η Microids έχει αναλάβει επίσης χρέη publisher για το επερχόμενο 2D brawler Asterix & Obelix: Slap Them All!, με έναν αρκετά εντυπωσιακά εικαστικό τομέα, ο οποίος μοιάζει να έχει αντληθεί κατευθείαν από τα κόμικς.

Πλέον, μετά τη νέα συμφωνία, η Microids θα εκδόσει τρεις ακόμη τίτλους βασισμένους στο franchise Asterix τα επόμενα πέντε χρόνια, σε διάφορα genres.

“Έχουμε την τιμή να διαιωνίσουμε τη σχέση μας με την Albert Rene Editions και να εξερευνήσουμε ακόμη πιο βαθιά το franchise του Asterix στους video game τίτλους μας. Η ανανεωμένη εμπιστοσύνη από τον ιδιοκτήτη του IP είναι μια πραγματική χαρά”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Microids, Stephane Longeard. “Οι ομάδες στην Microids και τα studio ανάπτυξης εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν τη μέγιστη πιστότητα στο franchise που δημιούργησαν οι Uderzo και Goscinny και επικεντρώνονται στη δημιουργία διασκεδαστικών και εξαιρετικά απολαυστικών εμπειριών για όλους τους παίκτες. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε να αποκαλύπτουμε περισσότερες πληροφορίες για τους τρεις επερχόμενους τίτλους”.

Μπορεί να περάσει λίγος καιρός μέχρι να ακούσουμε περισσότερα για αυτούς τους επερχόμενους τίτλους, αλλά στο μεταξύ, το Asterix & Obelix: Slap Them All! αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Nintendo Switch, PC, και Xbox One στις 25 Νοεμβρίου 2021.

The post Τρεις νέοι τίτλοι Asterix & Obelix από τη Microids appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα