Παρουσίαση νέων συσκευών από την Acer και τον Κωτσόβολο

Μέσα από ένα Δελτίο Τύπου που λάβαμε, έγινε γνωστό ότι η Acer, μια εταιρεία με ισχυρή παράδοση στο χώρο του gaming, θα βρίσκεται μαζί με τον Κωτσόβολο στο μεγάλο παγκόσμιο τελικό του Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos, που θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 8

Σεπτεμβρίου 2021 στον χώρο του Ολυμπιακού ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου, η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά λεπτής σειράς Swift, των gaming προϊόντων Predator και Nitro, καθώς και προϊόντα της οικογένειας ConceptD για δημιουργούς. Στον εκθεσιακό χώρο θα είναι δυνατή η ανακάλυψη των νέων προϊόντων που λανσάρει η εταιρεία και θα είναι διαθέσιμα σύντομα στον Κωτσόβολο.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

H Acer μαζί με τον Κωτσόβολο παρουσιάζουν στo πλαίσιo του esports WRC 9, νέες συσκευές και φιλοξενούν ένα νέο αποκλειστικό τουρνουά Hearthstone

ΑΘΗΝΑ, 7 Σεπτεμβρίου 2021 – Η Acer, μια εταιρεία με ισχυρή παράδοση στο χώρο του gaming, θα βρίσκεται μαζί με τον Κωτσόβολο στο μεγάλο παγκόσμιο τελικό του Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos, που θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 8 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά λεπτής σειράς Swift, προϊόντα gaming Predator και Nitro, καθώς και της οικογένειας ConceptD για δημιουργούς. Στον εκθεσιακό χώρο θα είναι δυνατή η ανακάλυψη των νέων προϊόντων που λανσάρει η εταιρεία και θα είναι διαθέσιμα σύντομα στον Κωτσόβολο.

Εντός του εκθεσιακού χώρου του Κωτσόβολου, θα διοργανωθεί ένα τουρνουά με το game Hearthstone Battleground στα πανίσχυρα notebooks Acer Nitro 5, τις ιδανικές συσκευές για gamers που αναζητούν υψηλές αποδόσεις, για συναρπαστικές gaming εμπειρίες. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο τουρνουά απευθείας στην έκθεση του Κωτσόβολου στο περίπτερο της Acer. Αποκλειστικά δώρα θα είναι δοθούν σε όσους προκριθούν στο τουρνουά Hearthstone Battleground.

Nitro 5 notebooks

Το Acer Nitro 5 είναι ιδανικό για casual gamers που είναι έτοιμοι για κάτι καλύτερο. Αυτές οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε λάτρη των PCs, είτε εξερευνά τον συνεχώς αυξανόμενο παγκόσμιο κατάλογο τίτλων παιχνιδιών, είτε κάνει μοντάζ του gameplay. Τα Nitro 5 notebooks προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και παρέχουν στους players όλη τη δύναμη που απαιτείται για ομαλό gameplay στους πιο δημοφιλείς τίτλους.

Για περιπτώσεις όπου απαιτείται ο λιγότερος δυνατός θόρυβος ή περισσότερη ισχύς, η ενσωματωμένη εφαρμογή NitroSense παρέχει στους χρήστες ένα βολικό μέσο για να ελέγχουν τις θερμοκρασίες του συστήματος, να ρυθμίζουν τις ταχύτητες των ανεμιστήρων και άλλα.

Οι καινοτομίες της Acer στη θερμική διαχείριση εξασφαλίζουν ότι το Nitro 5 θα συνεχίζει να λειτουργεί σε χαμηλές θερμοκρασίες, για μια gaming εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Predator notebooks

Τα Predator notebooks έχουν σχεδιαστεί για gamers που θέλουν ένα μηχάνημα ικανό να ανταπεξέλθει στα πιο πρόσφατα AAA games. Με τον τελευταίο επεξεργαστή, GPU Nvidia και οθόνες τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρουν απίστευτες επιδόσεις για μοναδικές gaming εμπειρίες. Μια σειρά από τεχνολογίες θερμικής διαχείρισης διασφαλίζει ότι όλα λειτουργούν δροσερά χάρη στον σχεδιασμό ψύξης Acer Vortex Flow, που διαθέτει σύστημα ψύξης τριπλού ανεμιστήρα, συμπεριλαμβανομένου ενός εξατομικευμένου AeroBlade 3D Fan 5ης γενιάς, πέντε ειδικούς σωλήνες θερμότητας για τις CPU και GPU και επιπλέον αεραγωγούς που εισάγουν συνεχώς κρύο αέρα και αποβάλλουν τον ζεστό.

ConceptD notebooks

Τα ConceptD notebooks παρέχουν την απόδοση και τη φορητότητα που χρειάζονται οι επαγγελματίες και ενθουσιώδεις δημιουργοί, οι οποίοι εργάζονται συχνά μακριά από τα γραφεία ή τα στούντιο τους και πρέπει να δημιουργούν και να επεξεργάζονται έργα εν κινήσει. Η απόδοση και η ακρίβεια των χρωμάτων είναι ζωτικής σημασίας για τη δουλειά τους, γι’ αυτό τα notebooks περιλαμβάνουν ισχυρούς επεξεργαστές και γραφικά, οθόνες υψηλής ποιότητας και ανώτερη τεχνολογία ψύξης. Διαθέτουν ένα ολόλευκο, λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο που θα φαίνεται πάντα καθαρό και καινούριο, χάρη σε ένα ειδικό στερεό, κεραμικό προστατευτικό στρώμα στις μεταλλικές επιφάνειες που παρέχει σκληρότητα και αντοχή στη βρωμιά και το κιτρίνισμα.

Acer Chromebooks

Οι συσκευές Acer Chromebook προσφέρουν μέγιστη ισχύ και απόδοση καθώς και γρήγορη αφύπνιση για μαθητές, οικιακούς και επαγγελματικούς χρήστες, οι οποίοι μπορούν να βασίζονται στο notebook τους όλη μέρα, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Οι λειτουργίες του Chrome OS παρέχουν μια σύγχρονη εμπειρία και συσκευές που παραμένουν γρήγορες, έχουν ενσωματωμένη ασφάλεια, ανοίγουν γρήγορα, διευκολύνουν τη συνεργασία και εξασφαλίζουν πρόσβαση σε δεδομένα και εφαρμογές για όσους εργάζονται σε cloud.

Acer Swift notebooks

Λεπτά, ελαφριά και κομψά, τα Swift notebooks είναι οι ιδανικοί φορητοί υπολογιστές για εργασία εν κινήσει. Προσφέρουν στους δημιουργικούς χρήστες εν κινήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τις μεγαλύτερες επιδόσεις, την καλύτερη συνδεσιμότητα Wi-Fi στην κατηγορία τους, εξαιρετική οπτική εμπειρία και μια μπαταρία που έχει σχεδιαστεί για να αντέχει πολύ και να φορτίζεται γρήγορα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα:

https://www.acer.com/ac/el/GR/content/home

https://www.facebook.com/acer.greece/

https://www.kotsovolos.gr/pages/acropolis-rally-2021

https://www.facebook.com/Kotsovolos

The post Παρουσίαση νέων συσκευών από την Acer και τον Κωτσόβολο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα