Έτοιμο για την μετάβαση του στις κονσόλες το Hell Let Loose

Οι Team17 και Black Matter –Publisher και Developer αντίστοιχα- ανακοίνωσαν ότι το Hell Let Loose, ενα 50v50 strategic squad-based shooter, που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S, στις αρχές του επόμενου μήνα.

Έχοντας

υποστήριξη για cross-play μεταξύ Xbox και PlayStation, το Hell Let Loose θα περιλαμβάνει δέκα χάρτες που θα αναπαριστούν διαφορές περιοχές του Δυτικού Μετώπου, προσφέροντας μια «αυθεντική και καθηλωτική» εμπειρία, διαθέσιμη μέσα από δύο game modes, το Offensive και Warfare.

Κάθε ομάδα των 50 παικτών περιλαμβάνει μονάδες θωράκισης, πεζικού και recon, με επικεφαλής αξιωματικούς που έχουν έναν “άμεσο ρόλο” ενός παίκτη-διοικητή “που κατευθύνει τη ροή του παιχνιδιού”. Ο τίτλος περιλαμβάνει επίσης ένα μοναδικό metagame με πηγή έμπνευσης άλλους RTS τίτλους, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν έναν από τους δεκατέσσερις διαφορετικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένων μηχανικών, snipers, διοικητών, πληρώματος άρματος μάχης και ιατρών.

Το Hell Let Loose αναμένεται να γίνει δθιαθέσιμο στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S στις 5 Οκτωβρίου 2021, με την προ-παραγγελία του να παρέχει πρόσβαση στο The Silver Vanguard DLC με διάφορα cosmetic αντικείμενα. Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι χάρτες Stalingrad και Kursk του Ανατολικού Μετώπου, καθώς και οι Σοβιετικές Δυνάμεις που διατίθενται επί του παρόντος για την PC έκδοση του Hell Let Loose, θα γίνουν επίσης διαθέσιμα μέσω ενός δωρεάν update τους επόμενους μήνες.

The post Έτοιμο για την μετάβαση του στις κονσόλες το Hell Let Loose appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα