Σύντομα η κυκλοφορία του Conway: Disappearance at Dahlia View

Η White Paper Games, δημιουργός των Ether One και The Occupation, και η Sold Out, η οποία έχει αναλάβει χρέη publisher, ανακοίνωσαν ότι το Conway: Disappearance at Dahlia View θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο τίτλος θα αποτελεί ένα “observational thriller”, που αφορά μια υπόθεση στην οποία όλοι είναι ύποπτοι. Το Conway διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950 στην Αγγλία, όπου

ένα οκτάχρονο κορίτσι με το όνομα “Charlotte May” έχει αναφερθεί ότι αγνοείται από την περιοχή του Dahlia View. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Robert Conway, ενός συνταξιούχου ντετέκτιβ, θα εξαρτηθεί από τους παίκτες να αναζητήσουν την αλήθεια πίσω από την εξαφάνισή της.

Η έρευνα θα περιλαμβάνει την παρακολούθηση της συμπεριφοράς των γειτόνων από το παράθυρό μας, όπως ο James Stewart στην κλασική ταινία του Alfred Hitchock, Rear Window. Καθώς αυξάνονται οι υποψίες μας, θα ακολουθήσουμε υποδείξεις και θα αποκαλύψουμε ενδείξεις και αποδεικτικά στοιχεία, καθώς «συνθέτουμε» την υπόθεση για να μάθουμε τι συνέβη στη Charlotte May.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer για το Conway: Disappearance at Dahlia View.

Το Conway: Disappearance at Dahlia View θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 2 Νοεμβρίου, με την έκδοση του τίτλου για τις κονσόλες νέας γενιάς να διαθέτει επιλογή για native 4K ή Ray Tracing mode.

The post Σύντομα η κυκλοφορία του Conway: Disappearance at Dahlia View appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα