Το Season Pass του Wolfenstein II: The New Colossus

Μαζί με νέες εικόνες και concept art για τον τίτλο.

Η Bethesda συνεχίζει να δίνει νέα στοιχεία για το αναμενόμενο shooter πρώτου προσώπου, Wolfenstein II: The New Colossus της Machine Games. Αυτή τη φορά ανακοίνωσε τα περιεχόμενα του Season Pass του παιχνιδιού ενώ έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες νέες εικόνες και concept art από αυτό.

Αρχικά το

Season Pass θα έχει τον τίτλο “The Freedom Chronicles” και θα περιλαμβάνει τρία DLC packs. Σε αντίθεση με το τι είχε συμβεί με το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς Wolfenstein, το Season Pass για το New Colossus θα προσθέτει μια σειρά από τρία νέα κεφάλαια -The Adventures of Gunslinger Joe, The Diaries of Agent Silent Death και The Amazing Deeds of Captain Wilkins- στο παιχνίδι, με το κάθε κεφάλαιο να περιέχει έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή, με κοινό παρονομαστή ότι όλοι μάχονται εναντία στους Ναζί.

Τα κεφάλαια του Freedom Chronicles θα διαδραματίζονται παράλληλα με την ιστορία του βασικού πρωταγωνιστή, BJ Blazkowicz, δίνοντας στους παίκτες το ρολό ενός πρώην παίκτη αμερικανικού ποδοσφαίρου, μιας πρώην OSS πράκτορα και ενός αξιωματικού του αμερικανικού στρατού αντίστοιχα, έχοντας ως σκοπό την απελευθέρωση των ΗΠΑ από την τυραννία των Ναζί. Τέλος, μέσα στο Season Pass θα περιλαμβάνεται και το «Episode Zero». Το «Episode Zero» είναι μια επιπλέον αποστολή με σκοπό να γνωρίσει στους παίκτες τους τρεις παραπάνω χαρακτήρες, που θα δοθεί ως δώρο σε όσους προπαραγγείλουν τον τίτλο.

Το κόστος του The Freedom Chronicles θα είναι €24,99, με την Bethesda να επιβεβαιώνει ότι το κάθε DLC πακέτο θα πωλείται και μεμονωμένα χωρίς να κάνει γνωστή την τιμή. Όπως προείπαμε, η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες νέες εικόνες και concept art από το Wolfenstein II: The New Colossus, τα οποία μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Το Wolfenstein II: The New Colossus αναμένεται να γίνει διαθέσιμο ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο στις 27 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα