Cine-TV News #63

Άφθονα trailers και νέα, από μία βδομάδα όπου κυριάρχησε η Comic-Con.

Η περασμένη βδομάδα αποδείχθηκε πλουσιότατη από φρέσκο υλικό, ιδίως λόγω Comic-Con. Επομένως δεν θα σας κουράσουμε με εισαγωγές. Σας αφήνουμε να περάσετε απευθείας στο πλούσιο υλικό των επερχόμενων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών.

Trailers

Ready Player One

Σκηνοθέτης: Stephen Spielberg (Saving Private Ryan)
Πρωταγωνιστούν: Tye Sheridan, Olivia Cook, Mark Rylance,

Simon Pegg
Πρεμιέρα: 30 Μαρτίου (Αμερική)

Μεταλλικοί σκορπιοί με μυδράλια, ρομπότ που σκοτώνουν τον Freddy Krueger και φουτουριστικοί αγώνες ταχύτητας, μεταξύ άλλων, σε μία ταινία πήχτρα από εφετζίδικη δράση. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ernest Cline το Ready Player One μας μεταφέρει σε ένα δυστοπικό 2044 όπου η ενεργειακή κρίση έχει δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς στην κοινωνία.

Η μόνη χαρά του απλού κόσμου βρίσκεται σε ένα virtual παιχνίδι, ονόματι OASIS. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ο δημιουργός του θα ανακοινώσει πως θα δώσει όλη του την περιουσία σε όποιον βρει ένα καλά κρυμμένο easter egg εντός του παιχνιδιού. Spielberg από τη μία, Warner Bros. από την άλλη, ελπίζουμε να δούμε καλοφτιαγμένη και καταιγιστική δράση.

Blade Runner 2049

Σκηνοθέτης: Denis Villeneuve (Arrival)
Πρωταγωνιστούν: Harrison Ford, Ryan Gosling, Jared Leto, Dave Bautista, Ana de Armas
Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου

Ανοίγει τις ορέξεις το νέο trailer του Blade Runner 2049. Έντονα και καθαρά περιβάλλοντα από τη μία πλευρά, μουντά και παρηκμασμένα πλάνα μεγαλούπολης από την άλλη, τουλάχιστον στον τομέα της φωτογραφίας δείχνει ένα καλό πρώτο δείγμα. Από εκεί και πέρα έχουμε στη σκηνοθετική καρέκλα έναν από τους πλέον ταλαντούχους σκηνοθέτες του σύγχρονου κινηματογράφου καθώς και ενδιαφέροντα ονόματα στους βασικούς ρόλους (ελπίζουμε ο Jared Leto να μην βγει, για άλλη μία φορά, ως καρικατούρα). Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, προσπαθούμε δηλαδή γιατί το ίδιο λέγαμε για το Alien: Covenant και στο τέλος τη φάγαμε την κατραπακιά…

Kingsman: The Golden Circle

Σκηνοθέτης: Matthew Vaughn (Kingsman: The Secret Service)
Πρωταγωνιστούν: Taron Edgerton, Mark Strong, Channing Tatum, Halle Berry, Julianne Moore, Jeff Bridges, Colin Firth, Vinnie Jones
Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου

Το πρώτο Kingsman ήταν μία, σαφέστατα, καθαρόαιμη περιπέτεια και μία εξαιρετική εναλλακτική πρόταση -κόμικ αισθητικής- από τα βαριά κι ασήκωτα James Bond των τελευταίων ετών. Το Golden Circle δείχνει πως θα συνεχίζει στα χνάρια του πρώτου, προβάλλοντας φρενήρεις σκηνές δράσης και μία σεκάνς που δείχνει να επαναδημιουργεί την εκπληκτική στιγμή της εκκλησίας από το The Secret Service. Η επιστροφή των συντελεστών του πρώτου μας δημιουργούν ελπίδες για μία ακόμα άκρως διασκεδαστική ταινία.

Thor: Ragnarok

Σκηνοθέτης: Taika Waititi (Hunt for the Wilderpeople)
Πρωταγωνιστούν: Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Cate Blanchett, Idris Elba, Tom Hiddleston, Karl Urban, Jeff Goldblum, Sam Neill
Πρεμιέρα: 3 Νοεμβρίου (Αμερική)

Ένα ακόμα καταιγιστικό trailer για την τρίτη σόλο περιπέτεια του Thor, λίγο πριν επιστρέψει στην τελική μάχη των Avengers. Η Γη φαίνεται να βρίσκεται έτη φωτός μακριά σε μία ταινία που μάλλον οι εξωγήινες τοποθεσίες της γενέτειρας του Thor θα έχουν την τιμητική τους (ευτυχώς).

The Shape of Water

Σκηνοθέτης: Guillermo Del Toro (Crimson Peak)
Πρωταγωνιστούν: Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones
Πρεμιέρα: 8 Δεκεμβρίου (Αμερική)

Σε παλιά λημέρια επιστρέφει ο Guillermo Del Toro, καθώς το The Shape of Water και εποχής είναι και έντονο φανταστικό στοιχείο έχει και -εκ πρώτης όψεως- εκπέμπει την αίσθηση σκοτεινού παραμυθιού. Κάτι σαν το Pan’s Labyrinth δηλαδή, μία από τις καλύτερες στιγμές τις καριέρας του (αν όχι η καλύτερη). Εδώ θα μεταφερθούμε σε ένα μυστικό αμερικάνικο εργαστήριο όπου βρίσκεται φυλακισμένο ένα αμφίβιο ανθρωπόμορφο πλάσμα. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε και από το trailer σύντομα θα αναπτύξει μία σχέση φιλίας με την κωφάλαλη καθαρίστρια. Θα σας προτείναμε να κάνετε υπομονή και να αποφύγετε το trailer καθώς είναι ένα από αυτά που ουσιαστικά δείχνουν ολόκληρη την ταινία…

Jigsaw

Σκηνοθέτες: Michael Spierig (Daybreakers), Peter Spierig (Daybreakers)
Πρωταγωνιστούν: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Callum Keith Rennie
Πρεμιέρα: 27 Οκτωβρίου (Αμερική)

Το Saw τελικά αποδείχθηκε μία από αυτές τις εύκολες συνταγές που εξιτάρουν το ενδιαφέρον λόγω της εμμονής στο εξαιρετικά βίαιο περιεχόμενο, που θα έλεγε κανείς ότι βγήκε από το μυαλό ενός αιμοδιψούς Wile E. Coyote. Εφτά χρόνια μετά το έβδομο Saw: The Final Chapter (ναι πως…) ο Jigsaw επιστρέφει. Πως γίνεται να ζει ακόμα ο εν λόγω δολοφόνος; είμαστε σίγουροι ότι το Jigsaw θα κρύβει μία αναπάντεχη και καθόλα λογική εξήγηση.

Bright

Σκηνοθέτης: David Ayer (Suicide Squad)
Πρωταγωνιστούν: Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace
Πρεμιέρα: 22 Δεκεμβρίου (Netflix)

Το Netflix συνεχίζει ακάθεκτο στις παραγωγές ταινιών, όσο κι αν αντιδράει ο χώρος του κινηματογράφου με την εμμονή του να αποφεύγει τη μεγάλη οθόνη προς όφελος της πρεμιέρας στις μικρές οθόνες. Στο Bright θα μεταφερθούμε σε έναν εναλλακτικό σύγχρονο κόσμο, ίδιο με τον δικό μας, όπου διάφορα φανταστικά όντα είναι υπαρκτά, όπως ορκς, ξωτικά κ.λπ. Buddy movie λοιπόν με δίδυμο αστυνομικών εκ των οποίων ο ένας είναι άνθρωπος και ο άλλος ορκ. Τι άλλο να σχολιάσουμε…

Alpha

Σκηνοθέτης: Albert Hughes (The Book of Eli)
Πρωταγωνιστούν: Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe, Johannes Haukur Johannesson
Πρεμιέρα: 2 Μαρτίου, 2018 (Αμερική)

Το Alpha μας φέρνει στο μυαλό διάφορες εικόνες: εφέ και φωτογραφία που θυμίζουν αμυδρά 300, σενάριο που μάλλον εμπνέεται από τον Ασπροδόντη (1991) και γενικότερο σκηνικό που άνετα φέρνει στο μυαλό Far Cry: Primal. Στο Alpha θα μεταφερθούμε 20.000 π.Χ., πριν στην Εποχή των Παγετώνων και θα ακολουθήσουμε τον νεαρό Zeta σε ένα ταξίδι επιβίωσης, όπου θα επιχειρήσει παράλληλα να εξημερώσει έναν λύκο. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε που βρίσκεται σήμερα ο Albert Hughes, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του μας είχε φέρει στο παρελθόν τα συμπαθητικά From Hell και The Book of Eli.

The Hitman’s Bodyguard

Σκηνοθέτης: Patrick Hughes (The Expendables 3)
Πρωταγωνιστούν: Ryan Reynolds, Samuel Jackson, Gary Oldman, Salma Hayek
Πρεμιέρα: 17 Αυγούστου

Επαγγελματίας δολοφόνος (Samuel Jackson) θα νοιώσει για πρώτη φορά τι σημαίνει να είσαι θήραμα όταν θα μπει στο στόχαστρο δολοφόνων λόγω της επικείμενής του κατάθεσης σε δικαστήριο. Ένας σωματοφύλακας (Ryan Reynolds) θα προσληφθεί για να τον προστατεύσει. Φυσικά μιλάμε για buddy movie κωμωδία που παράλληλα λειτουργεί και ως έμμεση παρωδία του Bodyguard.

The Disaster Artist

Σκηνοθέτης: James Franco (The Institute)
Πρωταγωνιστούν: James Franco, Dave Franco, Seth Rogen, Alison Brie
Πρεμιέρα: 8 Δεκεμβρίου (Αμερική)

Ο James Franco σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ως o Tommy Wiseau, ο πραγματικός σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του The Room (2003), μία ταινία που απέκτησε cult διαστάσεις χάρη στην μοναδικά κάκιστη ποιότητά της.

Only the Brave

Σκηνοθέτης: Joseph Kosinski (Tron: Legacy) Πρωταγωνιστούν: Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges, Taylor Kitsch, Jennifer Connelly
Πρεμιέρα: 20 Οκτωβρίου (Αμερική)

Πλούσιο cast για μία δραματική ταινία που εξιστορεί την άκρως επικίνδυνη προσπάθεια ομάδας πυροσβεστών κατά την καταπολέμηση μίας τεράστιας πυρκαγιάς σε δάσος της Αριζόνα τον Ιούνιο του 2013. Η εν λόγω πυρκαγιά είχε χαρακτηρισθεί ως η πιο θανατηφόρα πυρκαγιά σε δασική έκταση από το 1933.

The Snowman

Σκηνοθέτης: Tomas Alfredson (Tinker Tailor Soldier Spy)
Πρωταγωνιστούν: Rebecca Ferguson, Michael Fassbender, Val Kilmer, J.K. Simmons
Πρεμιέρα: 12 Οκτωβρίου

Ο Michael Fassbender έρχεται και στο είδος των αστυνομικών θρίλερ, όπου -ως είθισται- θα χρειαστεί να εντοπίσει έναν serial killer, ο οποίος έχει τη συνήθεια να δολοφονεί όταν χιονίζει. Δεν μας αφήνει και με ανοιχτό το στόμα ο βασικός σεναριακός σκελετός, αλλά χιονισμένο τοπίο θα δούμε, ύπαιθρο θα δούμε, καλούς ηθοποιούς επίσης θα δούμε, για να δούμε…

Leatherface (προσοχή, βίαιο περιεχόμενο!)

Σκηνοθέτες: Alexandre Bustillo (Among the Living), Julien Maury (Among the Living)
Πρωταγωνιστούν: Stephen Dorff, Vanessa Grasse, Sam Strike, Lili Taylor
Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου (DirectTV)

Origin story (για κάποιον λόγο) για τον Leatherface του Texas Chainsaw Massacre. Ίσως δούμε σασπένς, ίσως όμως και να δούμε μία πολύ απλή δικαιολογία για βία. Εμείς πάντως προτείνουμε ανεπιφύλακτα το πρωτοπόρο The Texas Chain Saw Massacre (1974) του Tobe Hooper, μία ταινία που αποτέλεσε μεγάλη στροφή για την έννοια της ταινίας τρόμου.

Stranger Things, 2η σαιζόν

Πρεμιέρα: 27 Οκτωβρίου (Netflix), 9 επεισόδια

Εάν η 1η σαιζόν είχε αισθητική 80s η 2η φαίνεται πως απλά θα είναι τα 80s. Το Stranger Things μπορεί να ξεκίνησε ως αναπάντεχη έκπληξη το περασμένο καλοκαίρι, φέτος όμως έχει φτάσει στο σημείο να θεωρείται μία από τις πλέον αναμενόμενες σειρές της σαιζόν.

The Orville, 1η σαιζόν

Πρεμιέρα: 10 Σεπτεμβρίου (FOX), 13 επεισόδια

Ένα κενό κωμωδίας σίγουρα το έχουμε στο sci-fi είδος και το The Orville φαίνεται πως θα το παλέψει προκειμένου να το καλύψει. Από τον Seth MacFarlane δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από ατέλειωτο κάφρικο χιούμορ, αν και θα προτιμούσαμε να βλέπαμε τον ίδιο αποκλειστικά και μόνο στα καθήκοντα του σεναριογράφου.

Star Trek: Discovery, 1η σαιζόν

Πρεμιέρα: 24 Σεπτεμβρίου (CBS), 15 επεισόδια

12 χρόνια πέρασαν από το Star Trek: Enterprise, το τελευταίο μέρος μίας εκ των μακροβιότερων sci-fi σειρών και πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να επανέλθουμε στα διαγαλαξιακά ταξίδια. Να υπενθυμίσουμε πως το Star Trek: Discovery θα διαδραματίζεται 10 χρόνια πριν από τα παρθενικά ταξίδια της σειράς, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο William Shatner. Τα 15 επεισόδια της πρώτης σαιζόν θα είναι λίγο της υπομονής καθώς τα πρώτα 8 θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 24 Σεπτεμβρίου ενώ τα υπόλοιπα 7 θα ακολουθήσουν στις 7 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους.

Walking Dead, 8η σαιζόν

Πρεμιέρα: 23 Οκτωβρίου (FOX), 16 επεισόδια (τα πρώτα οχτώ τον Οκτώβριο, τα υπόλοιπα 8 τον Φεβρουάριο του 2018)

Χορταστικότατο trailer για την 8η σαιζόν του Walking Dead που έχει αρχίσει να φτάνει επικίνδυνα τα τεκταινόμενα του κόμικ (αν και ακόμα πασχίζει να φτάσει την ποιότητά του). Ο γραφών είχε αφήσει τη σειρά κάπου στην 5η ή 6η σαιζόν, σε σημείο που είχε γίνει αφόρητα πληκτική, αλλά βλέποντας τώρα χαρακτήρες όπως τον Negan δημιουργεί λίγο την όρεξη για επιστροφή.

Voltron, 3 σαιζόν

Πρεμιέρα: 4 Αυγούστου (Netflix), 7 επεισόδια

Αν πιστεύετε ότι τα 7 επεισόδια είναι λίγα μην απελπίζεστε καθώς μόλις δύο μήνες μετά θα προβληθεί η 4η σαιζόν με ακόμα 6 επεισόδια.

Vikings, 5η σαιζόν

Πρεμιέρα: 29 Νοεμβρίου (History), 20 επεισόδια

Οι Βίκινγκς έχουν φτάσει αισίως στην 5η σαιζόν, η οποία υπόσχεται πως θα δούμε τους σκληροτράχηλους πολεμιστές να καταφτάνουν σε εντελώς νέες περιοχές.

Inhumans, 1η σαιζόν

Πρεμιέρα: 29 Σεπτεμβρίου (ABC), 8 επεισόδια

Μάλλον θα δούμε υψηλού επιπέδου παραγωγής, τουλάχιστον σε εφέ και σκηνικά, αν αναλογιστούμε ότι η πρεμιέρα του Inhumans θα πραγματοποιηθεί σε IMAX οθόνες την 1 Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον στην Αμερική. Από τις 29 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να προβάλλονται κανονικά τα επεισόδια στο ABC.

Krypton, 1η σαιζόν

Πρεμιέρα: 2018 (Syfy), άγνωστος αριθμός επεισοδίων

Λιτό teaser για το prequel της ιστορίας του Superman που θα διαδραματίζεται, όπως είναι φυσικό, στη γενέτειρά του και θα ακολουθεί την περιπέτεια του παππού του γνωστού υπερήρωα στην προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο του από το χάος. Θα τα καταφέρει; όποιος έχει δει έστω και μισό Superman μάλλον γνωρίζει ήδη ένα πολύ μεγάλο spoiler.

Stargate: Origins, 1η σαιζόν

Πρεμιέρα: Εντός του έτους (Stargate Command), 10 επεισόδια

Τα σχέδια για το κινηματογραφικό reboot μπορεί να ναυάγησαν όμως η MGM θέλησε να δώσει νέα πνοή στο franchise, δίνοντας το πράσινο φως στην παραγωγή μίας (μάλλον) μίνι σειράς που θα αποτελείται από 10 επεισόδια μόλις δέκα λεπτών έκαστο. Το θετικό της ιστορίας είναι πως, σε αντίθεση με το ακυρωμένο reboot, το Origins θα εκτυλίσσεται στο ίδιο σύμπαν της βασικής σειράς και των spin-offs. Το Origins θα επικεντρώνεται στη νεαρή Catherine Langford, έναν χαρακτήρα που είχε εμφανιστεί στην ταινία του 1994 καθώς και στο Stargate SG-1.

Marvel’s The Defenders

Πρεμιέρα: 18 Αυγούστου (Netflix), 8 επεισόδια

Σε λιγότερο από ένα μήνα οι Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την Alexandra, μία πανίσχυρη γυναίκα που θα την υποδύεται η μοναδική Sigourney Weaver.

Cine-TV Νέα

Έφυγε στα 77 του χρόνια ο George A. Romero, ο πατέρας των ζόμπι.
Στις 16 Ιουλίου ο cult σκηνοθέτης George Andrew Romero έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο. Ο οραματιστής κινηματογραφιστής θα μείνει στην ιστορία ως ο πατέρας των ζόμπι, όπως τα γνωρίζουμε στην pop κουλτούρα. Δύσκολα θα βρει κανείς ανάλογο δείγμα άμυαλων, αιμοδιψών απέθαντων πριν από το Night of the Living Dead του 1968, μία ταινία που μπορεί να γυρίστηκε με το πενιχρό budget των 114.000 δολαρίων κάτι που δεν την εμπόδισε από το να κάνει αίσθηση παγκοσμίως χάρη στην πρωτόγνωρη, για την εποχή, ωμή απεικόνιση της βίας αλλά και τις βαθύτερες κοινωνικές της προεκτάσεις, διακριτικά κρυμμένες πίσω από το -φαινομενικά- άμυαλο αιματοκύλισμα.

Ο George Romero δεν απέκλινε ιδιαίτερα στην καριέρα του από αυτό το πολύ συγκεκριμένο είδος, φέρνοντάς μας ξανά και ξανά μπροστά από την απειλή των ζόμπι. Η επιρροή του υπήρξε εμφανέστατη και στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών από τα αργόσυρτα ζόμπι των Resident Evil μέχρι το Dead Rising, που δεν ήταν κάτι περισσότερο από την πλήρη αντιγραφή του Dawn of the Dead.

Επανέρχεται στο προσκήνιο η κινηματογραφική μεταφορά του Robotech.
Το πασίγνωστο animation των 80s είχε επιχειρηθεί και στο παρελθόν να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από την Warner Bros. όμως πλέον φαίνεται ότι η Sony ίσως καταφέρει να φέρει εις πέρας το εγχείρημα. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η Sony έχει προσλάβει τον Andy Muschietti για τη σκηνοθεσία του Robotech. Ενδιαφέρουσα και ίσως περίεργη επιλογή σκηνοθέτη δεδομένου ότι έως τώρα έχει ασχοληθεί με το είδος των θρίλερ, έχοντας στο βιογραφικό του το Mama του 2013 ενώ τον Σεπτέμβριο θα δούμε πως τα κατάφερε στη μεταφορά του It.

Οι δημιουργοί του Game of Thrones ετοιμάζουν την επόμενη σειρά τους.
Οι David Benioff και D.B. Weiss, showrunners μίας εκ των δημοφιλέστερων σειρών του HBO (και όχι μόνο), ετοιμάζουν το Confederate. Η νέα σειρά θα έχει λίγο από άρωμα Man on the High Castle καθώς θα μας μεταφέρει σε ένα εναλλακτικό παρελθόν όπου ο Εμφύλιος Πόλεμος της Αμερικής είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα ο Νότος να αποσχιστεί από τον Βορρά, κάτι που είχε ως φυσικό επακόλουθο τη συνέχιση της δουλείας. Η σειρά θα αφηγηθεί τα γεγονότα που θα οδηγήσουν σε έναν νέο Αμερικάνικο εμφύλιο πόλεμο, προβάλλοντάς μας χαρακτήρες και από τα δύο στρατόπεδα αλλά και από διάφορες κοινωνικές τάξεις.

Invasion of the Body Snatchers, ξανά...
Όταν ο Jack Finney έγραφε το The Body Snatcher το 1955 δεν νομίζουμε πως θα περίμενε ότι θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σενάρια για reboot στο Hollywood. Αυτήν τη φορά την παραγωγή θα την αναλάβει η Warner Bros. και την επιμέλεια του σεναρίου ο David Leslie Johnson, γνωστός για τη δουλειά του στα Wrath of the Titans και The Conjuring 2. Να θυμίσουμε ότι η βασική ιδέα του Body Snatcher αφορά την εισβολή της Γης από έναν εξωγήινο οργανισμό που αντιγράφει όποιον άνθρωπο προσβάλλει, σκοτώνοντάς τον κατά τη διαδικασία.

Η μεταφορά του βιβλίου στάθηκε αρκετά τυχερή στο 75% των περιπτώσεων καθώς τα Invasion of the Body Snatchers του 1956 και 1978 καθώς και το Body Snatchers του 1993 αποτελούσαν αξιοπρεπέστατες έως και εξαιρετικές περιπτώσεις (η ταινία του 78 με τον Donald Sutherland παραμένει η καλύτερη). Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για το The Invasion του 2007 με την Nicole Kidman, μία αναιμική παραγωγή που δεν κατάφερνε στο ελάχιστο να αναπαράγει την εφιαλτική προσέγγιση των παλιότερων.

Αλλαγή φύλου για τον Doctor Who.
Ο 13ος δόκτορας της ατέρμονης σειράς του BBC θα είναι για πρώτη θηλυκού γένους με τον Peter Capaldi να δίνει τα σκήπτρα του στην Jodie Whittaker, γνωστή από την βρετανική σειρά Broadchurch.

Ο Megan Man έρχεται στη μεγάλη οθόνη.
Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, o Mega Man, ένας από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της Capcom και του gaming γενικότερα, θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Την παραγωγή την έχει αναλάβει η Chernin Entertainment (War of the Planet of the Apes), προς όφελος της 20th Century Fox. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει το δίδυμο των Henry Joost και Ariel Schulman, γνωστοί από τα Paranormal Activity 3 και 4. Από ηθοποιούς γνωρίζουμε μόνο τη συμμετοχή του Masi Oka, τον οποίο ενδέχεται να θυμάστε ως Hiro Nakamura από το Heroes. Όπως κάθε ανακοίνωση για μεταφορά παιχνιδιού στον κινηματογράφο έτσι κι εδώ θα πρέπει, πρώτον, να θεωρούμαι ένα 10% πιθανότητα να δει τελικά το φως της μέρας και δεύτερον, να περιμένουμε 1% πιθανότητα να δούμε κάτι αξιόλογο.

cinetv
Keywords
news, news, cine, wrath of the titans, game of thrones, ryan gosling, jared leto, julianne moore, jeff bridges, colin firth, james bond, chris hemsworth, cate blanchett, εν λόγω, will smith, ryan reynolds, james franco, val kilmer, star trek, walking dead, resident evil, nicole kidman, doctor who, το φως, νέα, player, freddy, δραση, oasis, easter, egg, warner, bros, blade, runner, ford, ryan, leto, ana, alien, golden, secret, james, circle, thor, urban, avengers, shape, water, daybreakers, laura, bell, keith, jigsaw, david, smith, netflix, bright, movie, book, alpha, reynolds, jackson, σημαίνει, tommy, room, cult, tron, josh, taylor, jennifer, serial, texas, σασπένς, καλοκαιρι, fox, star, trek, cbs, william, history, abc, superman, reboot, mgm, franchise, φως, cage, iron, pop, night, budget, συγκεκριμένο, επιρροή, dawn, animation, sony, hollywood, reporter, game, hbo, castle, jack, Johnson, sutherland, bbc, mega, capcom, planet, henry, ariel, συμμετοχή, heroes, βιογραφικο, gary moore, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Ελιζαμπεθ Τειλορ, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, Star Trek Η σειρά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, ξανα, κοινωνια, avengers, wrath of the titans, τι σημαινει, walking dead, hbo, οψεως, γυναικα, δουλεια, εικονες, θριλερ, καριερα, ξωτικα, οθονες, ονοματα, φωτογραφια, φως, abc, alpha, bbc, cult, ford, game, game of thrones, heroes, james, jared leto, jigsaw, mega, mgm, oasis, runner, ryan, shape, sony, star, thor, urban, αγνωστος, αγωνες, αισθητικη, αμερικη, ανθρωπος, απλα, αρωμα, βδομαδα, βιβλιο, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γινεται, δασος, δειχνει, δωσει, δειγμα, διδυμο, εγχειρημα, εφε, ειπωθει, εμμονη, εμφυλιος πολεμος, εμφυλιος, ενδιαφεροντα, εν λόγω, εννοια, επιρροή, εποχη, ερχεται, ετη, ετων, ευκολες συνταγες, ζομπι, ιδεα, ιδιο, ειδος, υπομονη, θετικο, κωμωδια, μακρια, μηνες, μυστικο, μινι, μυαλο, οθονη, ουσιαστικα, οφελος, ποιοτητα, πνοη, ρομποτ, σαιζον, σειρες, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συντομα, σειρα, συμμετοχή, σκηνες, σκηνοθετες, σκηνοθεσια, στομα, συγχρονο, συμπαν, σχεδια, ταξιδια, το φως, τριτη, φυσικα, φτανει, φυσικο, φορα, χαος, χιουμορ, χαρα, οντα, alien, ana, animation, ariel, budget, bell, blade, book, bright, cage, capcom, castle, cate blanchett, water, chris hemsworth, circle, colin firth, dawn, doctor who, david, easter, egg, επεισοδια, fox, franchise, freddy, jack, golden, henry, hollywood, ιδιαιτερα, iron, εισβολη, jackson, james franco, james bond, jeff bridges, julianne moore, jennifer, josh, keith, laura, leto, μεινει, μια φορα, μπροστα, netflix, night, nicole kidman, room, παιχνιδι, player, planet, pop, reporter, resident evil, reynolds, movie, reboot, ryan gosling, ryan reynolds, σασπένς, secret, serial, σημαίνει, σκελετος, σκηνικα, smith, star trek, sutherland, superman, ταξιδι, taylor, texas, tommy, trek, θηραμα, υλικο, val kilmer, will smith, william, warner, bros, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα