Οι αλλαγές που έρχονται στο For Honor

Dedicated servers, balancing update και νέο -δωρεάν- υλικό.

Στο μέλλον του mutliplayer τίτλου της Ubisoft αναφέρθηκαν σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο Ubiblog, οι Roman Campos-Oriola και Damien Kieken, creative και game directors του For Honor αντίστοιχα. Αρχικά έγινε γνωστό ότι τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η Season III

του τίτλου η οποία θα διαρκέσει έως το Νοέμβριο, όταν και θα ξεκινήσει η Season IV.

Με την έναρξη της κάθε season, δύο νέοι ήρωες και δύο νέοι χάρτες θα προστίθενται στον τίτλο, με τους κατόχους season pass να έχουν πρόσβαση σε αυτούς μία εβδομάδα νωρίτερα. Παράλληλα θα γίνονται διαθέσιμα νέα emotes, όπλα, πανοπλίες και executions ενώ με την έναρξη της τρίτης season θα προστεθεί η Legendary κατηγορία όπλων και πανοπλιών. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της τρίτης season θα ξεκινήσει ως beta το Duel Tournament σύστημα, το οποίο θα βοηθήσει την competitive σκηνή του τίτλου, ενώ θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο σύστημα μάχης, οι οποίες αρχικά θα είναι διαθέσιμες μόνο στα public tests της έκδοσης για υπολογιστές. Στόχος της ομάδας είναι να βρεθεί μία ισορροπία ανάμεσα στις κινήσεις επίθεσης και άμυνας, τόσο όταν οι παίκτες βρίσκονται σε κάποιο duel όσο και όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με περισσότερους από έναν εχθρούς.

Το Νοέμβριο, με την έναρξη της Season IV, στο ranked playlist θα προστεθούν και 4vs4 μάχες ενώ θα γίνει διαθέσιμο ένα νέο, εντελώς διαφορετικό με τα ήδη υπάρχοντα, 4vs4 PvP mode. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της season θα προστεθεί στον τίτλο ένα νέο tutorial, με στόχο να βοηθήσει τόσο τους νέους παίκτες στην εξοικείωση με το σύστημα μάχης, όσο και αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους.

Τέλος έγινε γνωστό ότι η Ubisoft Montreal ξεκίνησε ήδη να προετοιμάζει την σταδιακή αντικατάσταση των peer-to-peer servers του For Honor με dedicated servers. Ωστόσο επειδή αυτή είναι μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, βελτιώσεις θα γίνουν ταυτόχρονα και στους ήδη υπάρχοντες servers με στόχο την βελτίωση της σταθερότητας και του matchmaking.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα