Gameplay trailer για το F1 2017

Gentlemen, welcome to the F1 2017 circus…

Η Codemasters έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο «κανονικό» gameplay trailer για το F1 2017, που παρουσιάζει με πλήρη επισημότητα τα μονοθεσία και τις πιστές του φετινού καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1. Κατά τη διάρκεια του trailer μπορούμε να δούμε και τα 12 κλασικά οχήματα του παρελθόντος, όπως επίσης και τις πολλές διαφορετικές καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν

οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι, όταν αυτό γίνει διαθέσιμο μέσα στον Αύγουστο.

Η φετινή έκδοση του παιχνιδιού θα έχει κάποιες νέες προσθήκες, όπως ότι για πρώτη φορά στη σειρά οι παίκτες θα μπορούν να τρέξουν στην κλασική διαδρομή του πριγκιπάτου του Μονακό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, εκτός των 20 επίσημων διαδρομών του Πρωταθλήματος, οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα μονοθέσιά τους σε τέσσερις νέες διαδρομές σε Βρετανία, Μπαχρέιν, Ηνωμένες Πολιτείες και σε ακόμη μια χώρα που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Το F1 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Όσοι προβούν σε προπαραγγελία του τίτλου θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στην McLaren MP4/4 του 1988.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα