Το Harvest Moon: One World ανακοινώθηκε και για το PS4

Διαθέσιμο μέσα στο φθινόπωρο.

Οι Natsume Inc. και Rising Star Games ανακοίνωσαν πως η επερχόμενη προσθήκη στην κλασική farm-simulator RPG σειρά "Harvest Μoon" θα κάνει την εμφάνισή της και στο PlayStation 4.

Όπως δηλώνει ο Hiro Maekawa, πρόεδρος και CEO της Natsume: "Η σειρά Harvest Moon

έχει μεγάλο ιστορικό στις πλατφόρμες της Sony, περιλαμβάνοντας κυκλοφορίες στο πρώτο PlayStation, το PlayStation 2, το 3 και το 4, καθώς επίσης και στα PS Vita και PSP". Σχετικά με το νέο παιχνίδι, ο ίδιος έχει αναφέρει: "Το Harvest Moon: One World θα ενσωματώνει έναν καινούριο τρόπο εξερεύνησης, που οι έμπειροι παίκτες θα απολαύσουν όσο και οι νέοι. Ανά τις δεκαετίες, το Harvest Moon έχει εξελιχθεί αλλά πάντα διατηρεί την παραδοσιακή, οικογενειακή farming διασκέδαση, για την οποία είναι γνωστή η σειρά. Η καινούρια μηχανή και τα νέα γραφικά θα αναβαθμίσουν την εμπειρία αυτή για το 2020. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιώδεις να μοιραστούμε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του Harvest Moon: One World, μέσα στους επόμενους μήνες".

Το Harvest Moon: One World -που ανακοινώθηκε νωρίτερα τον Μάιο αποκλειστικά για το Nintendo Switch- αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει σε PS4 και Nintendo Switch μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο.

ps4switch
Keywords
Τυχαία Θέματα