Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η σειρά Witcher

Έφτασε τα 50 εκ. αντίτυπα.

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε ότι η σειρά The Witcher έχει καταφέρει να φτάσει συνολικά τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.

Τα παιχνίδια με τον Geralt έχουν αποδειχθεί πιο δημοφιλή από ποτέ, και σε αυτό έχει παίξει τον ρόλο του και η επιτυχία που σημείωσε η σειρά The Witcher στο Netflix,

καθώς και η πρόσφατη κυκλοφορία στο Nintendo Switch του The Witcher 3. Στην πραγματικότητα, το 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά για τις πωλήσεις του The Witcher 3 από τη στιγμή που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το 2015.

Θυμίζουμε ότι το παραπάνω milestone έρχεται λίγες μέρες μετά τα πέμπτα “γενέθλια” του The Witcher 3, όπου ο Music Director της CD Projekt RED Marcin Przybylowicz, συγκέντρωσε μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών, οι οποίοι αναδημιούργησαν το main theme του παιχνιδιού. Τέλος, αναφέρουμε ότι η CD Projekt RED έχει αναφέρει ότι θα ξεκινήσει να εργάζεται επάνω σε ένα νέο τίτλο Witcher μόλις ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του Cyberpunk 2077.

Over 50 million adventurers joined Geralt on his journey from Kaer Morhen to Vizima, through Flotsam and Vergen, Velen and Novigrad to Skellige Isles and Toussaint, and many, many more places, time and time again…

Thank you and may we meet on the path again! ⚔️ pic.twitter.com/cZwOup9CEc

The Witcher (@witchergame) May 28, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα