Το Gotham Knights παρουσιάζει την Gotham City

Το studio WB Games Montreal έκανε μία εκτενή παρουσίαση της Gotham City που έχει σχεδιάσει για τον καινούργιο του τίτλο. Οι δημιουργοί μίλησαν στο IGN όχι μόνο γι’ αυτά που θα δουν οι παίκτες, αλλά και για όλο το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία της δικής τους Gotham City.

Η

πόλη είναι εντελώς καινούργια και φτιαγμένη από την αρχή. Όπως καταλαβαίνουμε από αυτή τη δήλωση, οι δημιουργοί δεν έχουν πάρει ως βάση την πόλη που είδαμε στο Arkham Knight. Στο video/ παρουσίαση μιλούν για την επιθυμία τους να φτιάξουν μία πόλη με ιστορία. Μας δίνουν πολλές πληροφορίες για ποια είναι αυτή η ιστορία στον τίτλο τους, η οποία αρχίζει περίπου 400 χρόνια πριν μπούμε στον κόσμο του Gotham Knights

Επάνω σε αυτή την ιδέα έχουν δημιουργήσει μία Gotham με πολλά στρώματα και πολλά κτίρια. Κτίρια που ενώ εξωτερικά φαντάζουν σαν κάτι στο οποίο οι χαρακτήρες απλά θα τρέχουν, θα σκαρφαλώνουν και θα μάχονται, από κάτω τους ίσως να κρύβουν πολλά παραπάνω για τον παίκτη που θα τα ψάξει λίγο παραπάνω. 

Μία από τις ιδέες τους ήταν να περάσουν στους παίκτες το πόσο άγνωστη είναι για την ομάδα των Gotham Knights -αλλά και για τον νεκρό πλέον Batman- η σέκτα του Court of Owls. Μία σέκτα που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ιστορία της πόλης, αλλά ο Batman δεν είχε ιδέα ότι υπάρχει. Αυτό, σύμφωνα με τους ίδιους, δίνει στους παίκτες του τίτλου μία ανασφάλεια, γεγονός που συμβάλει στο να νιώθουν ότι ο εχθρός τους είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι έχει αντιμετωπίσει ο Dark Knight αλλά και η βασική τετράδα ηρώων μέχρι τώρα. 

Τέλος, μιλούν για τις πέντε μεγάλες οικογένειες που είναι οι βασικοί πυλώνες για τη δημιουργία της Gotham City, μεταξύ των οποίων και οι Waynes. Αυτές, λίγο-πολύ, έπλασαν την πόλη όμως τη βλέπουμε στο παιχνίδι. Επάνω σε αυτές έχουν στηθεί και οι πέντε υποπεριοχές του χάρτη της Gotham City που θα δούμε στον τίτλο. 

Αν όλα αυτά σας “άνοιξαν την όρεξη” να μάθετε και άλλα για το παιχνίδι, σας υπενθυμίζουμε ότι το studio έχει δώσει ήδη κάποια videos που κάνουν focus στο κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά –Nightwing, Robin, Batgirl, Red Hood– καθώς και τα πρώτα δεκαέξι λεπτά του τίτλου σε ένα gameplay video με την Batgirl.

Το Gotham Knights θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PlayStation 5, Xbox Series S/X και PC.

The post Το Gotham Knights παρουσιάζει την Gotham City appeared first on GameOver.

Keywords
Αναζητήσεις
batman gotham knights game wiki, batman gotham nights ps4 wiki
Τυχαία Θέματα