Αλλαγή ημερομηνίας για την κυκλοφορία του Marvel’s Midnight Suns

Ο καινούργιος τίτλος στο σύμπαν της Marvel από τα χέρια του Firaxis studio μόλις δέχτηκε μία ακόμα αναβολή. Η ομάδα πίσω από τα XCOM γνωστοποίησε μέσω του Twitter ότι το Marvel’s Midnight Suns δεν θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο όπως γνωρίζαμε μέχρι πρότινος. Το studio δεν δίνει όμως και

την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, λέγοντας ότι στόχος είναι ο τίτλος να γίνει διαθέσιμος μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους του 2022, κάτι που για την 2K -publisher του παιχνιδιού- σημαίνει μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2023.

“Έχουμε μία σημαντική ανακοίνωση να μοιραστούμε μαζί σας για τον τίτλο”, αναφέρει η ανακοίνωση, “Μετά από συζητήσεις με την ομάδα, αποφασίσαμε να πάμε πίσω την κυκλοφορία του Marvel’s Midnight Suns για να σιγουρευτούμε ότι θα δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία που μπορούμε στους fans μας. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο οικονομικό έτος του 2022 για PC, Xbox Series X/S και PlayStation 5, με την κυκλοφορία για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch να ακολουθεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα”. 

Και η ανακοίνωση κλείνει: “Γνωρίζουμε ότι οι fans περιμένουν με ανυπομονησία το Marvel’s Midnight Suns και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σε αυτόν τον έξτρα χρόνο που θα πάρουμε, θα σας παραδώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο τίτλος είναι το μεγαλύτερο project που έχουμε αναλάβει ποτέ και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη που οι παίκτες μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε”.

Important update from the Midnight Suns team pic.twitter.com/79yVfzpDED

— Marvel's Midnight Suns (@midnightsuns) August 8, 2022

The post Αλλαγή ημερομηνίας για την κυκλοφορία του Marvel’s Midnight Suns appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα