Δύο νέα trailer για το Star Ocean: The Divine Force

Δύο νέα character trailer του Star Ocean: The Divine Force δημοσιεύτηκαν πριν από λίγες ώρες, παρουσιάζοντας στο κοινό δύο από τους βασικούς χαρακτήρες του τίτλου.

Τα νέα trailer, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, επικεντρώνονται στον Albaird Bergholm, τον παιδικό φίλο της Laeticia, και στην Elena, μέλος του πληρώματος του εμπορικού σκαφους Ydas.

Ο Albaird είναι παιδικός φίλος της Laeticia,

που τώρα την υπηρετεί ως ιππότης του Βασιλείου του Aucerius. Διαπρέπει στη σημειολογία και στη χρήση του chakram. Η έντονη αίσθηση πίστης του στη Laeticia σημαίνει ότι δεν είναι ποτέ μακριά από το πλευρό της.

Η Elena είναι μέλος του πληρώματος του εμπορικού σαφούς Ydas και η πρώτη σύντροφος του Raymond. Διαχειρίζεται τη λειτουργία σχεδόν ολόκληρου του σκάφους και οι τεράστιες γνώσεις και η ψύχραιμη συμπεριφορά της έχουν κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Raymond και του πληρώματος. Η Ελενα εκπλήσσεται συνεχώς από την τάση του Raymond για απερισκεψία, αλλά παρόλα αυτά έχει καλή γνώμη για τις ηγετικές του ικανότητες.

Τα νέα trailer του Star Ocean: The Divine Force δεν παρουσιάζουν σημαντικές πτυχές του gameplay, αλλά η Square Enix και η tri-Ace είχαν προσφέρει μια πιο αναλυτική ματιά στο παιχνίδι στα τέλη του περασμένου μήνα, με τη διάθεση του Second Mission Report trailer, το οποίο επικεντρώθηκε στο ρομποτικό χαρακτήρα D.U.M.A.

Το Star Ocean: The Divine Force έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 27 Οκτωβρίου 2022.

The post Δύο νέα trailer για το Star Ocean: The Divine Force appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα