Ακύρωση για την κυκλοφορία του Battalion 1944 στις κονσόλες

Η Bulkhead Interactive επιβεβαίωσε ότι το FPS Battalion 1944 δεν θα γίνει διαθέσιμο στις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One, με τη διαδικασία refund να έχει ξεκινήσει για όλους τους console backers της καμπάνιας στο Kickstarter.

Το παραπάνω ήρθε καθώς το studio ανάπτυξης με έδρα το Derby

ανακοίνωσε ότι διέκοψε τις σχέσεις του με την Square Enix, με ένα «συναρπαστικό νέο κεφάλαιο» να έρχεται για τους παίκτες σε PC, με την διάθεση στο Steam του δωρεάν Battalion: Legacy αργότερα αυτόν τον μήνα.

“Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι που το Battalion 1994 δεν έφτασε ποτέ στις κονσόλες και θα επιστρέψουμε χρήματα σε όλους τους console backers της καμπάνιας στο Kickstarter. Ευχαριστούμε όλους όσους υποστήριξαν την έκδοση για τις κονσόλες και λυπούμαστε που χρειάστηκε τόσος χρόνος για να διορθωθεί αυτό”, ανέφερε μια δήλωση της Bulkhead στο Twitter.

An announcement about @PlayBattalion pic.twitter.com/pvFQJx8ibz

— BATTALION: Legacy (@PlayBattalion) August 9, 2022

“Εκτιμούμε την παθιασμένη υποστήριξη που λάβαμε από τους οπαδούς του Battalion και των old school shooter “.

Το Battalion χρηματοδοτήθηκε αρχικά μέσω του Kickstarter απευθυνόμενο στους λάτρεις των κλασικών παιχνιδιών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως το Call of Duty και το Medal of Honor, με την υπόσχεση για εκδόσεις PC, PlayStation 4 και Xbox One.

The post Ακύρωση για την κυκλοφορία του Battalion 1944 στις κονσόλες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα