Grim Guardians: Demon Purge – νέος τίτλος από το studio του Bloodstained: Curse of the Moon

Το ιαπωνικό studio Inti Creates -το οποίο έχει δημιουργήσει το Bloodstained: Curse of the Moon– μας παρουσιάζει τον καινούργιο του τίτλο. Το όνομα αυτού είναι “Grim Guardians: Demon Purge”, και όπως είχει συμβεί και με το προηγούμενο παιχνίδι του studio, αντλεί έμπνευση από τα πρώτα Castlevania, ενώ θα έχουμε τον ρόλο δύο πρωταγωνιστών. 

Οι παίκτες θα μπορούν να αλλάζουν μεταξύ τους όποια στιγμή αυτό χρειαστεί, με τις δύο πρωταγωνίστριες να έχουν διαφορετικά όπλα και κινήσεις.

Το στοιχείο αυτό δίνει μία άλλη προσέγγιση στην επίλυση γρίφων, στα platform κομμάτια αλλά και στη μάχη με τα διάφορα bosses του παιχνιδιού. Μέσω αυτού παρέχεται και η επιλογή στους παίκτες να παίξουν το campaign του τίτλου σε Co-Op mode. Επίσης, η δυσκολία του παιχνιδιού θα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη στις ανάγκες των παικτών, με το studio να ονομάζει αυτή τη λειτουργία “Style System”. 

Στα του σεναρίου, μαθαίνουμε ότι οι δύο πρωταγωνίστριες ακούν στα ονόματα “Shinobu” και “Maya Kamizono”. Γυρνώντας στο σχολείο τους, ανακαλύπτουν ότι κάποιο κάστρο γεμάτο δαίμονες έχει πάρει το μέρος του κτιρίου του. Έτσι, πέφτει στις πλάτες τους το βάρος του να καταστρέψουν το μέρος, τα πλάσματα σε αυτό και να φέρουν πίσω το σχολείο τους. 

Δεν γνωρίζουμε κάποια ημερομηνία ή έστω ένα “παράθυρο” για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αλλά ξέρουμε ότι θα κάνει την εμφάνισή του σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC -μέσω Steam.

The post Grim Guardians: Demon Purge – νέος τίτλος από το studio του Bloodstained: Curse of the Moon appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα