"Το Final Fantasy VII Remake έχει πλέον την απολυτή προσοχή μας"

Σε πλήρη κύκλο ανάπτυξης ο τίτλος, σύμφωνα με τον Tetsuya Nomura.

Το Final Fantasy VII Remake, μπορεί να έλαμψε με την απουσία του στην Ε3 2018, ωστόσο ο δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός, Tetsuya Nomura παραχώρησε ορισμένες πληροφορίες στα ξένα μέσα για την ανάπτυξη του θρυλικού Jrpg τίτλου. δηλώνοντα; τα εξής: "Το Final Fantasy VII Remake έχει προχωρήσει από τα πρώιμα στάδια (early concept stages) της ανάπτυξης και πλέον έχει την απολυτή προσοχή

μας, σε αυτό το τμήμα όπως καταλαβαίνετε υπήρχε πρόβλημα διότι έπρεπε να επιμεληθώ και την ανάπτυξη του Kingdom Hearts III.

Οπότε αναγκαστικά, η προσοχή μου και κατ' επέκταση η δουλειά μου διαμοιραζόταν ανάμεσα στα δυο αυτά projects. Όμως, πλέον με την ανάπτυξη του Kingdom Hearts III να φτάνει στον τελευταίο κύκλο της ανάπτυξης, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως το Final Fantasy VII Remake βρίσκεται σε πλήρη κύκλο ανάπτυξης, αν και οι ώρες εργασία για αυτά τα δυο Projects ήταν υπερβολικές, το κίνητρο μου είναι η αγάπη του κόσμου, ο οποίος επιθυμεί να παίξει τα παιχνίδια που δημιουργώ, οπότε και εμείς συνεχίζουμε, με στόχο το επιθυμητό και βέλτιστο αποτέλεσμα, που θα έχουν οι τίτλοι μας.

Τέλος, όσο αφορά το Kingdom Hearts III, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου του 2019, η ομάδα ανάπτυξης θα επιθυμούσε να δημιουργήσει επιπρόσθετο περιεχόμενο για τον τίτλο, ωστόσο δεν έχουμε αναλύσει τις λεπτομέρειες εκτενέστερα."

Keywords
Τυχαία Θέματα