Το DiRT Rally 2.0 είναι γεγονός

Έρχεται τον Φεβρουάριο σε PC και κονσόλες.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους των rally, καθώς η Codemasters, πιστή στις υποσχέσεις της, ανακοίνωσε επίσημα το DiRT Rally 2.0. Ο νέος αυτός τίτλος βασίζεται επάνω στο αρχικό Dirt Rally, ωστόσο υπόσχεται να φέρει αρκετές βελτιώσεις και

νέα χαρακτηριστικά.

Το Dirt Rally 2.0, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, θα περιέχει ειδικές διαδρομές τοποθετημένες σε έξι διαφορετικές χώρες (Νέα Ζηλανδία, Αργεντινή, Ισπανία, Πολωνία, Αυστραλία, ΗΠΑ) και τις 8 πραγματικές πίστες rallycross που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του FIA World Rallycross championship. Επιπλέον, η Codemasters υπόσχεται πως θα υποστηρίξει τον τίτλο της για τα επόμενα δύο χρόνια, και κάθε χρόνο θα προσθέτει σε αυτόν 3 τοποθεσίες (μοιρασμένες σε Rallycross και Rally) και 5 νέα οχήματα.

Ωστόσο, τα παραπάνω θα διατεθούν μέσω επί πληρωμή πακέτων, τα οποία όμως θα λάβουν δωρεάν οι κάτοχοι της Deluxe Edition του τίτλου. Ταυτόχρονα, το DiRT Rally 2.0 θα διαθέτει ένα νέο μοντέλο χειρισμού, τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών ελαστικών, ενώ, για πρώτη φορά σε παιχνίδι της σειράς, η επιφάνεια των ειδικών διαδρομών θα παραμορφώνεται μετά από τα περάσματα των προηγούμενων οδηγών. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο τίτλος θα υποστηρίζει virtual reality τεχνολογία, κάτι που ίσχυε για τον προκάτοχό του.

Το Dirt Rally 2.0 θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου του ερχόμενου έτους, σε υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα