Νέα modes για το Vampyr

Μέσα από ένα update στα μέσα της εβδομάδας.

Το Vampyr έχει προγραμματιστεί να λάβει ένα νέο update εντός της τρέχουσας εβδομάδας, μέσα από το οποίο θα έχουμε την προσθήκη δύο νέων modes. Και τα δύο modes –Story Mode και Hard Mode- θα προσφέρουν επιπλέον επίπεδα δυσκολίας προς επιλογή, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία για ένα “ευκολότερο ταξίδι” στο σκοτεινό Λονδίνο του 1918 ή ένα ακόμα “δυσκολότερο”.

Αρχικά, το Story Mode, θα δίνει μικρότερη έμφαση στις μάχες, επιτρέποντας

στους παίκτες να εστιάσουν περισσότερο στην αφήγηση του παιχνιδιού, για να μπορέσουν να απολαύσουν το ταξίδι του Dr. Jonathan Reid στο Λονδίνο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για μια δολοφονία του. Προφανώς, θα μπορούν ακόμα να πεθάνουν, αλλά η πρόκληση στις μάχες έχει μειωθεί σημαντικά.

Αντίθετα, όσοι παίκτες δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Hard Mode, θα συναντήσουν «αύξηση» στην δυσκολία των μαχών και μείωση στην εμπειρία που κερδίζει ο Dr. Reid όταν σκοτώνει τους εχθρούς. Το παραπάνω θα οδηγήσει στην εξόντωση περισσοτέρων πολιτών, για το «χτίσιμο των δυνάμεων» του Dr. Reid, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τo update για το Vampyr αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σήμερα, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας επίσης διάφορες βελτιστοποιήσεις, τροποποιήσεις και διορθώσεις στον τίτλο. Η δυνατότητα για επιλογή ενός εκ των δύο νέων modes, μπορεί να γίνει επιλέγοντας έναρξη νέου παιχνιδιού.

ps4xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα