Assassin’s Creed Odyssey: παίξαμε για μία ακόμα φορά, λίγο πριν την κυκλοφορία!

Καταλαβαίνετε πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε για να παίξουμε το νέο Assassin’s Creed Odyssey, παρ’όλο που έχουμε φάει το γάιδαρο και έχει μείνει μόνο η ουρά. Ευτυχώς η Ubisoft μαζί με τη CD Media διοργάνωσαν ένα ακόμα event στην Αθήνα, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, όπου είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε για δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά ο χρόνος

που είχαμε στη διάθεση μας ήταν σημαντικά περισσότερος, αν και για τυπικούς λόγους το βίντεο που κάναμε capture είναι «μόλις» τρία τεταρτάκια.

Ενώ την προηγούμενη φορά, στο Gazarte, είχαμε επιλέξει τον Αλέξιο, αυτή τη φορά, στο Wyndham, είπαμε να δούμε το παιχνίδι από την πλευρά της Κασσάνδρας, μια που έτσι κι αλλιώς είχε την τιμητική της εκείνη τη μέρα. Επίσης είχαμε την επιλογή να δούμε τον εκάστοτε ήρωα σε high level, δηλαδή σε προχωρημένο στάδιο του παιχνιδιού, ή να ξεκινήσουμε το story από νωρίς. Επιλέξαμε το story-based gameplay, και δεν το μετανιώσαμε, καθώς το πρώτο κομμάτι ήταν μία από τις μάχες των Θερμοπυλών, λίγο πριν την τελική. Φυσικά εκεί αναλάβαμε τον έλεγχο του Λεωνίδα, ο οποίος με τη λόγχη του, που όπως ξέρουμε αποτελεί ένα First Civilization όπλο, ήταν ουσιαστικά ένας super-powered χαρακτήρας. Περιττό να σας πούμε ότι η εμπειρία αυτής της σκηνής ήταν ότι καλύτερο για να μας βάλει στο κλίμα της Αρχαίας Ελλάδας!

Κατόπιν η υπόθεση εστίασε στην Κασσάνδρα ως μισθοφόρο, και στη ζωή της στην Κεφαλλονιά πριν μπλεχτεί στον ιστό μεταξύ Ασασίνων και Ναϊτών, ή τέλος πάντων στις αντίστοιχες οργανώσεις των π.Χ. ετών. Ακολουθήσαμε το tip της Lydia Andrew, audio director του παιχνιδιού, να επικεντρωθούμε στο main quest, κάτι που ήταν καλή συμβουλή, αφού ακόμα κι έτσι το περιεχόμενο ήταν πολύ! Εδώ τα πράγματα ήταν πιο δομημένα από την προηγούμενη εμπειρία μας, αφού με λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι την επίσημη κυκλοφορία, το παιχνίδι είναι (στην ουσία – όχι στα χαρτιά) ολοκληρωμένο. Το interface βέβαια ακολουθεί τη νέα λογική που είδαμε στο Origins, ενώ η Lydia παραδέχτηκε στην παρουσίαση, ότι το Assassin’s Creed Odyssey είναι πλέον ένα πλήρες action RPG… «με τη βούλα».

Χωρίς να θέλουμε να αποκαλύψουμε πολλά, θα πούμε μόνο ότι μετά από το «reset» που έκανε η Ubi, παρουσιάζοντας τον Bayek ως σοβαρό, όπως τον Altair, οι δύο νέοι πρωταγωνιστές πετυχαίνουν τέλεια ισορροπία μεταξύ σοβαρότητας και χιούμορ, όπως ο Ezio! Όσο παίξαμε, συναντήσαμε και μία δεύτερη γνωστή προσωπικότητα, όχι από την ιστορία, όπως ο Λεωνίδας, αλλά από τη μυθολογία αυτή τη φορά. Είπαμε όμως, όχι spoilers…

Μάλιστα λέμε να σταματήσουμε κάπου εδώ. Όχι επειδή δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Αντίθετα, επειδή αν πούμε περισσότερα, μάλλον δε θα μείνει τίποτα για το πλήρες review. Προς το παρόν απολαύστε το gameplay video που καταγράψαμε, και υπομονή μέχρι τις 5 Οκτωβρίου!

The post Assassin’s Creed Odyssey: παίξαμε για μία ακόμα φορά, λίγο πριν την κυκλοφορία! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα