Το Blood of Zeus έρχεται στο Immortals Fenyx Rising

Όπως ενημερωθήκαμε μέσω ενός Δελτίου Τύπου που λάβαμε, μας έγινε γνωστό ότι ξεκινώντας από σήμερα 21/01/2021, οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα limited time crossover event μεταξύ του “Blood of Zeus” του Netflix και του Immortals Fenyx Rising. Οι παίκτες θα βρεθούν σε ένα quest με θεματολογία του Blood

of Zeus και να αγοράσουν ένα ολοκαίνουργιο character pack και weapon pack.

Συγκεκριμένα από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 28 Ιανουαρίου, θα είναι διαθέσιμο ένα quest με την ονομασία “A tribute to family”, όπου οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με δύο πλάσματα του κάτω κόσμου: την Χίμαιρα και τον Κέρβερο. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του quest, οι παίκτες θα κερδίσουν το μενταγιόν Eagle και όλες τις νέες επιλογές προσαρμογής του χαρακτήρα, με έμπνευση το “Blood of Zeus”.

Το νέο weapon pack θα περιέχει skins με θέμα το Blood of Zeus για το σπαθί, το τσεκούρι και το τόξο των παικτών. Οι παίκτες θα ακολουθήσουν τα βήματα της αμαζόνας πολεμίστριας Alexia με το Blood of Zeus character pack, όπου θα περιλαμβάνονται μια πανοπλία, ένα κράνος, φτερά, mount και ένα phoenix companion, όλα έχοντας θεματολογία το Blood of Zeus!

Τόσο το weapon pack όσο και το character pack θα είναι διαθέσιμα για αγορά ανά πάσα στιγμή, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης του crossover event.

To Immortals Fenyx Rising κυκλοφορεί για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC και Nintendo Switch.

The post Το Blood of Zeus έρχεται στο Immortals Fenyx Rising appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα